29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Windows 7: Ετοιμάζεται να χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουν…

1 min read
TsQNk6Vzb4yqDeEPBtp8tU 970 801 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι ημέρες των Windows 7 είναι μετρημένες και το πολύ αγαπητό σε όλους μας λειτουργικό σύστημα έχει αρχίσει να μας προειδοποιεί ότι τα ψωμιά του σε λίγο τελειώνουν.

Όπως αναφέρει η BetaNews, η Microsoft ολοένα και αυξάνει τις προειδοποιήσεις, καθώς ετοιμάζεται να χτυπήσει το κουδούνι για να σχολάσουν τα Windows 7.

Έχει ήδη παροτρύνει τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε Windows 10, ενημερώνοντάς τους ότι η “υποστήριξη για τα Windows 7 πλησιάζει στο τέλος τους”.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να μεταβείτε στα Windows 10, όταν λήξει υποστήριξη των Windows 7 στις 14 Ιανουαρίου 2020, απλά δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας, αφήνοντάς σας εκτεθιμένο τον υπολογιστή σας, παρόμοια περίπτωση και με τα windows xp.

Αν είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο στα Windows 7, μπορείτε να επιλέξετε να μπλοκάρετε τις προειδοποιήσεις.

Η αρχή του τέλους
Τα αναδυόμενα παράθυρα που σας προειδοποιούν συνεχώς είναι κουραστικά, αλλά η Microsoft έχει πολλούς λόγους να ανησυχεί καθώς τα Windows 7 εξακολουθούν να κερδίζουν νέους χρήστες μόλις τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους 37,19% των χρηστών επιτραπέζιων υπολογιστών είχαν το εν λόγω λειτουργικό σύστημα.

Η ειδοποίηση περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο στην σελίδα της Microsoft που εξηγεί τον τρόπο αναβάθμισης στα Windows 10 και μάλιστα σας προτρέπει να αγοράσετε και έναν νέο υπολογιστή.

Τα Windows 10 πάντως επρόκειτο να λάβουν σημαντική ενημέρωση τον Μαΐου 2019 η οποία υπόσχεται νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα βελτιωμένο μενού Έναρξης, νέα θέματα και την Cortana στο πλαίσιο αναζήτησης.

Ίσως σιγά σιγά να το σκέφτεστε για αναβάσθμιση!

techradar

TechNode.gr – Νέα τεχνολογίας

George S. Metallidis

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα