Η OnePlus ετοιμάζει οθόνη OLED 120Hz για το OnePlus 8 & 8 Pro

Τα περσινά μοντέλα OnePlus 7 και 7T, κυκλοφόρησαν με ένα πάνελ 90Hz Fluid Display.

Ο Κινέζος γίγαντας επιβεβαίωσε επίσης ότι όλα τα νέα τηλέφωνα που θα ακολουθήσουν θα έχουν τουλάχιστον οθόνη 90Hz. Όμως, κατά τη σημερινή συνάντηση τεχνολογίας της OnePlus 2020 στην Κίνα, η εταιρεία μίλησε για την  οθόνη OLED 120Hz που ετοιμάζει.

Πριν από την εκδήλωση, ο συνιδρυτής και CEO της OnePlus Pete Lau είχε επιβεβαίωσει και στο Weibo για την επικείμενη ανακοίνωση.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης (R & D) έχει ήδη  έτοιμη αυτήν την οθόνη και αναμένουμε να τη φοράει το νέο OnePlus 8 και 8 Pro, με το τελευταίο να διαθέτει μια εξαιρετική  ανάλυση 2K +. Το OnePlus 8 Lite αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με ένα πάνελ 90Hz – όπως και το 7T lineup.

Η OnePlus παρουσίασε και κάποιες βασικές λεπτομέρειες για τις νέες οθόνες.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, από τους τίτλους από αριστερά προς τα δεξιά δείχνουν ότι η οθόνη OLED 120Hz θα είναι ευχάριστη, ακριβής και άνετη στη χρήση. Θα διαθέτει ρυθμό δειγματοληψίας οθόνης 240Hz και JNCD (Just Noteable Color Difference) <0,8 για να σας προσφέρει μια πιο ακριβή απόδοση χρώματος. Θα έχει10,7 δισεκατομμύρια χρώματα 10-bit και ένα ειδικό chip MEMC για πιο ομαλή ροή.

Το OnePlus ισχυρίστηκε επίσης ότι προσφέρει “μία από τις καλύτερες ρυθμίσεις αυτόματης φωτεινότητας” στο οικοσύστημα Android και θα συνεχίσει να το κάνει. Η παραπάνω εικόνα επιβεβαιώνει επίσης ότι η οθόνη 120Hz θα υποστηρίξει την αυτόματη φωτεινότητα 4096, την ένταση της θερμοκρασίας χρώματος της οθόνης και αυτόματη ένταση οθόνης  για να σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία προβολής.

Η OnePlus ισχυρίστηκε επίσης ότι “η οθόνη OLED 120Hz είναι ένα από τα πράγματα που πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε” το 2020. όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ συναρπαστικά αλλά περιμένουμε να δούμε και την οθόνη των 120Hz στο Galaxy S20 και S20 Plus στις 11 Φεβρουαρίου.

beebom

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950