19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αναδρομή: Nokia Lumia 520

1 min read
gsmarena 0021 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το 2013 η συσκευή με τις καλύτερες πωλήσεις των Windows στον κόσμο ήταν … περιμένετε, το Nokia Lumia 520; Αλήθεια!!!!

Για να είμαστε δίκαιοι, τότε η αγορά των υπολογιστών ήταν σε παρακμή και τα tablet των Windows δεν πιάστηκαν στην αγορά, αλλά ούτε και το Windows Phone, και όμως αυτό το μικρό πράγμα ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones για λίγο βέβαια.

Στη γη των Windows Mobile, χρειάστηκαν τρία χρόνια για την αντικατάσταση του – μόνο το 2016, όταν το 520 αντικαταστάθηκε από το Lumia 535, τον πνευματικό του διάδοχο. Πως έγινε αυτό?

Η τιμή θα είναι η πρώτη μας απάντηση – το Lumia 520 που ξεκίνησε το 2013 και πριν τελειώσει η χρονιά θα μπορούσατε να το αποκτήσετε για $ 50 off με ένα συμβόλαιο, κάτω από την αρχική τιμή των $ 100. Ενώ έχουμε αξιοπρεπή android των $ 100 αυτή τη στιγμή, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά το 2013.

To ομαλό UI είναι η δεύτερη απάντησή μας. Με τα $ 100 αγοράζατε μια CPU διπλού πυρήνα και μια σούπερ οθόνη, με ένα ομαλό UI που έκανε ακόμη και τα midroads Androids να νοιώθουν υποτονικά. Αυτό ήταν καλό και προωθήθηκε αρκετά με τις  εκπτώσεις.

Αξίζει επίσης μια αναφορά στους Χάρτες. Οι Χάρτες Google είχαν ήδη πλοήγηση εκτός σύνδεσης και είχαν το πλεονέκτημα της χρηστικότητας.

Flashback: Nokia Lumia 520

Ωστόσο, το Nokia Lumia 520 είχε τους περιορισμούς του. Τα 512MB μνήμης RAM δεν ήταν αρκετά για ορισμένες εφαρμογές. Ωστόσο, η Microsoft προσπάθησε να βελτιώσει το τηλέφωνο με την πάροδο του χρόνου με τις ενημερώσεις Lumia Amber, Black, Cyan και Denim, ακόμη και αν ορισμένες από τις λειτουργίες αυτών των ενημερώσεων ήταν απενεργοποιημένες λόγω της περιορισμένης μνήμης RAM.

Αυτό το όριο των 512MB δεν εμπόδισε ωστόσο έναν ατρόμητο προγραμματιστή XDA να τρέξει Android 7.1 Nougat στο τηλέφωνο (χρησιμοποιώντας το CyanogenMod 14.1).

Flashback: Nokia Lumia 520

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την απελευθέρωσή του, το Lumia 520 είχε φθάσει τις12 εκατομμύρια πωλήσεις. Δεν γνωρίζουμε πόσες συσκευές πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του τηλεφώνου, αλλά ήταν σίγουρα ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα Windows εκεί έξω και σίγουρα μια αξιόπιστη επιλογή για τον μπαμπά και τη μαμά σας αφού ήταν φτηνό και μπορούσε να κάνει ότι χρειαζόταν.

πηγή

George S .Metallidis

techlog.gr –   νέα τεχνολογίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lumia 950 XL – Το καλύτερο κινητό με Windows 10 mobile για το 2019

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα