29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft κυκλοφορεί νέο Windows 10 Insider Build με υποστήριξη για το Galaxy S10 και το Fold

1 min read
microsoft your phone 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η εφαρμογή “Your Phone” της Microsoft είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμη και σιγά σιγά αποκτά μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να συνδέετε απλά το smartphone με τον υπολογιστή σας Windows 10 και να συγχρονίζετε ειδοποιήσεις, να διαβάζετε και να απαντάτε σε SMS ή να προβάλλετε φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας.

Στις αρχές του περασμένου μήνα, η εταιρεία κυκοφόρησε ακόμα ένα χαρακτηριστικό που σας επέτρεπε να ελέγξετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας από την εφαρμογή και τώρα, το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο στο τελευταίο Windows 10 Insider Build.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση στο blog της, η Microsoft περιγράφει μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά στα Windows 10. Η εφαρμογή “Your Phone” έχει λάβει τρεις σημαντικές ενημερώσεις στην τρέχουσα έκδοση. Διαθέτει τώρα μια νέα ένδειξη για τη στάθμη της μπαταρίας για τη συνδεδεμένη συσκευή σας, την υποστήριξη σύνδεσης για Windows για μερικές συσκευές ναυαρχίδες Samsung και μια νέα λειτουργία Phone Screen.

Με τη νέα ένδειξη στάθμης μπαταρίας, θα μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας μέσα στην εφαρμογή, η οποία είναι χρήσιμη όταν δεν θέλετε να βλέπετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να δείτε την τρέχουσα ταπετσαρία του τηλεφώνου σας στο εικονίδιο του τηλεφώνου στην εφαρμογή. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό Link to Windows σας επιτρέπει να συνδέετε απλά το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται πλέον είναι τα Samsung Galaxy S10, το Galaxy S10e, το Galaxy S10 5G και Galaxy Fold της Samsung.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει επίσης μια νέα λειτουργία οθόνης τηλεφώνου που θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή σας.

πηγη

George S. Metallidis

techlog.gr – νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα