Διαρροών συνέχεια Google Pixel 4

Με το μεγάλο γεγονός των Pixel της Google να έρχεται την επόμενη εβδομάδα, αναθερμάνθηκε και πάλι το διαδίκτυο με τις διαρροές για τα τηλέφωνα Pixel 4. Παρόλα αυτά αφού έχουμε χορτάσει με τις διαρροές, δεν υπάρχει τίποτα άλλο θα λέγαμε προς συζήτηση από το να συγκρίνουμε το Pixel 4 με τον προκάτοχό του, το Pixel 3.

Η νέα διαρροή πάντως δεν αποκαλύπτει και πολλά νέα πράγματα, αλλά επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες που αφορούν το Pixel 4 και το Pixel 4 XL και, τουλάχιστον σε ορισμένες απόψεις, αυτές οι λεπτομέρειες είναι απογοητευτικές.

Από τη μία πλευρά, δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός μεταξύ του Pixel 4 και του Pixel 4 XL το μόνο που διαφέρει είναι η οθόνη τα υπόλοιπα είναι ίδια όπως πυρήνας, Snapdragon 855, όχι τον Plus, 6 GB μνήμης RAM και το “Pixel Neural Core” που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση και AI για διάφορες λειτουργίες.

Το Pixel 4, φαίνεται σαν να είναι το παρακατιανό αποπαίδι. Ήδη με την οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης, το τηλέφωνο φοράει επίσης μια μικρότερη μπαταρία 2800 mAh. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο δεδομένου ότι το Pixel 3 πέρυσι είχε μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και ότι η μπαταρία του Pixel 4 XL είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με το Pixel 3 XL.

Αυτό θέτει αυτόματα το Pixel 4 σε μειονεκτική θέση δεδομένου ότι έχει μια μεγαλύτερη οθόνη 5,7 ιντσών σε σύγκριση με το Pixel 3. Αυτή η οθόνη θα τρέχει επίσης σε ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, υπό ορισμένες συνθήκες. Οι υψηλότερες προδιαγραφές θα μπορούσαν επίσης να τροφοδοτήσουν την μπαταρία γρηγορότερα αν η Google δεν είχε εισαγάγει κάποιες δραστικές βελτιστοποιήσεις ισχύος που θα κάνουν τους παράγοντες αυτούς αμελητέους.

Η διαρροή αποκαλύπτει επίσης τι έρχεται μέσα στο κουτί, κάτι που θα περίμενε κανείς. Από τα ακουστικά USB-C ή ακόμα και από τον προσαρμογέα υποδοχής ακουστικών USB-C έως 3,5 mm τον οποίο θα έπρεπε ούτως ή αλλιώς να έχουν αφου σε ορισμένες χώρες υποχρεούνται από το νόμο να το πράξουν.

πηγή

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2967