Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Lumia 950 XL – Το καλύτερο κινητό με Windows 10 mobile για το 2019

1 min read
lumia 950 xl start screen1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Εάν θέλετε ένα κινητό με Windows 10 mobile για το 2019, τότε το Lumia 950 XL είναι η καλύτερη σας επιλογή χάρη στην πολύ καλή κάμερα που διαθέτει  και το διαχειρίσιμο μέγεθος συσκευής.

Αλλά …..δεν σας συνιστούμε να αγοράσετε ένα Windows Phone πλέον……

Ποιος πρέπει να αγοράσει το Lumia 950 XL

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, πραγματικά κανείς δεν πρέπει να αγοράσει ένα Windows Phone το 2019.

Από τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, η Microsoft σταματά τις ενημερώσεις για τα κινητά τηλέφωνα με Windows 10 Mobile όπως και τις επιδιορθώσεις σφαλμάτων και παράλληλα σταματούν να λειτουργούν τα περισσότερα χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές για τα κινητά με το συγκεκριμένο λογισμικό.

Αγοράστε ένα Windows Phone μόνο εάν είστε απόλυτα βέβαιοι τι θέλετε να κάνετε.

Είναι καλή στιγμή να αγοράσετε ένα Windows Phone;

ΟΧI φυσικά Δεν είναι. Η Microsoft συνιστά στους πελάτες να  αγοράσουν συσκευές σε iOS ή Android και να εγκαταστήσουν τις εφαρμογές της Microsoft.

Λόγοι για αγορά:

  • Μεγάλη κάμερα
  • Ωραίο μέγεθος

Λόγοι να μην αγοράσετε:

  • Τα Windows 10 Mobile δεν θα υποστηρίζονται σύντομα
  • Η μπαταρία του είναι πολύ μικρή για τις δυνατότητες του

Γιατί να αγοράσετε ένα Lumia 950 XL;

Αν δεν σας νοιάζουν βέβαια όλα αυτά (το ότι πρόκειται να σταματήσει η υποστήριξη των Windows 10 Mobile από την Microsoft), τότε το Lumia 950 XL είναι μια πολύ καλή αγορά χάρη στην εξαιρετική οθόνη με  μικρό συντελεστή αναλογίας 16:9 για μια συσκευή 5,8 ιντσών .

Επίσης διαθέτει εξαιρετική κάμερα και μπορείτε να τραβήξετε φοβερές φωτογραφίες.

Η φωτογραφική μηχανή PureView με οπίσθιο φωτισμό 20 megapixel διαθέτει φακό ZEISS F / 1.9 και φλας τριών LED μπορεί να συλλάβει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο 4K ενώ η εμπρόσθια κάμερα 5 megapixel είναι υπέραρκετή για selfies και video chats.

Το Lumia 950 XL διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 200GB με μια κάρτα microSD, η οποία είναι ιδανική για όσους αγαπούν το 4K.

Τη στιγμή που μιλάμε είναι η καλύτερη κάμερα με Windows 10 Mobile σήμερα.

Δυστυχώς, αυτά είναι τα μοναδικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Lumia 950 XL το 2019. Οποιαδήποτε άλλη συσκευή-ναυαρχίδα  μη-Windows Phone που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες υπερέχει  του Lumia 950 XL σε όλους τους τομείς.

Εναλλακτικές λύσεις HP Elite x3

Εάν δεν θέλετε ένα Lumia 950 XL, ίσως και οι άλλες μας επιλογές να εξιτάρουν τη φαντασία σας.

 Alcatel Idol 4S

Alcatel Idol 4S

Σε αυτήν την προσφορά το Idol 4S της Alcatel διαθέτει γυάλινο και μεταλλικό σώμα που έχει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 0,3 λίβρες (152 γραμμάρια). Η οθόνη είναι AMOLED 5.5 ιντσών στα 1080p και φαίνεται φανταστική, μπορείτε να έχετε 64GB εσωτερικής αποθήκευσης και μπορεί να αυξηθεί σημαντικά με μια κάρτα microSD. Έχει 4GB μνήμης RAM και επεξεργαστή Snapdragon 820, ικανά να τρέξουν και την πιο απαιτητική εφαρμογή. Έχει επίσης αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων που ξεκλειδώνει το τηλέφωνό σας με τα Windows Hello.

Αν σας ενδιαφέρει το VR, το Idol 4S συνοδεύεται από ακουστικά VR .

Φωτογραφική μηχανή 21MP και έχετε ένα εξαιρετικό τηλέφωνο που ξεκινά από περίπου $ 140 .

Θα συμπεριλαμβάναμε επίσης και το HP Elite x3, ωστόσο αυτό το τηλέφωνο δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση καινούργιο οπουδήποτε με λογική τιμή, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να μην τον αναφέρουμε καθόλου. Μπορείτε να το βρείτε πιθανώς μεταχειρισμένο στο eBay .

Αλλά για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το καλύτερο τηλέφωνο Windows που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα είναι ένα με Android που χρησιμοποιεί εφαρμογές της Microsoft. J

kirilos2000

Πηγή https://www.windowscentral.com/best-windows-phone

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα