28 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Η Nvidia αναμένεται να ανακοινώσει τα σχέδιά της για την σειρά RTX 40 Super γραφικών καρτών στη CES2024

1 min read
nvidia geforce rtx 40 series laptops | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με ένα teaser από την gaming division της AORUS, η Nvidia ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα σχέδιά της για τη σειρά RTX 40 Super γραφικών καρτών στη CES2024. Η ανακοίνωση εμφανίστηκε στο Twitter feed της AORUS Türkiye, με ένα μήνυμα που μεταφράζεται σε “Τι νέο υπάρχει στη CES 2024 της GIGABYTE; Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωσή μας σύντομα! Γίνετε οι πρώτοι που θα βιώσετε το μέλλον της πληροφορικής με τα πιο πρόσφατα προϊόντα της GIGABYTE”.

Αν και το teaser δεν αναφέρει καθαρά τη σειρά RTX 40 Super, είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αυτές οι νέες κάρτες γραφικών στο CES. Ένας leaksster ισχυρίστηκε νωρίτερα τον Δεκέμβριο ότι η Nvidia θα ανακοινώσει τη GeForce RTX 4080 Super, τη GeForce RTX 4070 Ti Super και τη GeForce RTX 4070 Super μια ημέρα πριν από το επερχόμενο CES, ενώ ήδη υπήρχαν φήμες για την ύπαρξη της σειράς.

Αυτές οι φημολογούμενες κάρτες αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, με την RTX 4080 Super να φτάνει πιθανώς σε ισχύ άνω των 100 TFLOPs FP32. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές είναι μόνο φήμες και η Nvidia δεν έχει ακόμη επισήμως επιβεβαιώσει καμία από αυτές τις προδιαγραφές.

Η έκθεση τεχνολογίας CES2024 πρόκειται να διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο Λας Βέγκας, Νεβάδα. Μείνετε συντονισμένοι για να σας ενημερώσουμε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις της Nvidia και των ανταγωνιστών της.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα