25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το νέο ViewBoard Cast Button της ViewSonic επιτρέπει την κοινή χρήση ασύρματου περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο με ένα μόνο κλικ

1 min read
L2EI7zyA scaled | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει το ViewBoard Cast Button, ένα ολοκαίνουργιο αξεσουάρ της λύσης ασύρματης παρουσίασης (WPD) της ViewSonic, για να προσφέρει έναν πιο διαισθητικό τρόπο άμεσης κοινοποίησης περιεχομένου με ένα μόνο κλικ. Εξαλείφει τα προβλήματα του setup και της ασύρματης σύνδεσης και βοηθά στη δημιουργία ενός πολύ αποδοτικού και ασφαλούς χώρου εργασίας, κατάλληλου για meetings και ομαδικές συνεργασίες.

“Προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για έναν πιο διαδραστικό και συνεργατικό ψηφιακό χώρο εργασίας, η ViewSonic έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία ενός χώρου συνάντησης χωρίς διακοπές, ώστε οι άνθρωποι να εργάζονται, να μοιράζονται και να συνεργάζονται χωρίς περιορισμούς”, δήλωσε η Monica Sun, Director of the Presentation Group της ViewSonic. “Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη λύση WPD για μια συνεργασία πολλαπλών οθονών που επιτρέπει στους συμμετέχοντες των meetings να διαμοιράζονται και να παρουσιάζουν περιεχόμενο εύκολα και να ενισχύουν τη δύναμη του bring your own device -BYOD”.

Το ViewBoard Cast Button καθιστά την ασύρματη συνεργασία με πολλές οθόνες απλούστερη και πιο αποτελεσματική. Μόλις ολοκληρωθεί η εφάπαξ ρύθμιση μέσω σύζευξης του Button με τις διαδραστικές οθόνες της ViewSonic ή τις εμπορικές οθόνες, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να συνδέσουν το Button σε έναν φορητό υπολογιστή και στη συνέχεια, να κάνουν κλικ για αναμετάδοση της οθόνης μέσα σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το Button υποστηρίζει μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows/Mac/Chrome OS, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για μια ομαδική συζήτηση με διαφορετικούς παρουσιαστές. Υπάρχουν δύο τύποι ViewBoard Cast Button διαθέσιμοι, που υποστηρίζουν HDMI και USB-C αντίστοιχα. Και οι δύο μπορούν να φορτιστούν μέσω laptop χωρίς μπαταρία.

Η λύση ViewBoard Cast προσφέρει αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στις ομαδικές συνεργασίες. Για παράδειγμα, σε μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων με μία  κεντρική οθόνη για τον παρουσιαστή και μεγάλες οθόνες για τις διαφορετικές ομάδες, ο παρουσιαστής μπορεί να συγχρονίσει τη δική του οθόνη με τις υπόλοιπες, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να δουν το ίδιο περιεχόμενο καθαρά. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να διαμοιράζονται την οθόνη τους από τις δικές τους συσκευές, όπως φορητούς laptops και smartphones, για να διευκολύνουν την ανταλλαγή ιδεών σε ομαδικές συζητήσεις.

Έχοντας πάντα κατά νου την ασφάλεια, η app-free σχεδίαση του ViewBoard Cast Button εξαλείφει πιθανούς κινδύνους ασφάλειας και απορρήτου αφαιρώντας οποιαδήποτε σύνδεση δικτύου ή εγκατάσταση εφαρμογής. Έτσι, εξασφαλίζει ότι οι χρήστες δε θα έχουν κανένα προβληματισμό, καθώς όλα τα δεδομένα μεταδίδονται σε ένα απομονωμένο περιβάλλον. Το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Wi-Fi και ελέγχου ταυτότητας WPA2 που ενσωματώνουν προστατεύουν επίσης την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας από παραβιάσεις ή ακούσιες αποκαλύψεις.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα