16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ViewSonic διακρίνεται ως Intel Titanium-Tier Partner

1 min read
zmdUVmtA | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει ότι έλαβε το διάσημο βραβείο Titanium-Tier Partner στα πλαίσια του νέου Partner Alliance Program της Intel®. Το βραβείο αποδεικνύει το σημαντικό ρόλο της ViewSonic στη στρατηγική της συμμαχία της με την Intel, καθώς και την υπεροχή της εταιρείας σε καινοτόμες, διαδραστικές οθόνες και λύσεις ψηφιακής απεικόνισης, τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης, όσο και των επιχειρήσεων.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε αυτό το σημαντικό βραβείο ορόσημο, σε αναγνώριση της ViewSonic ως κορυφαίο μέλος του προγράμματος Intel Partner Alliance”, δήλωσε ο Craig Scott, CTO της ViewSonic και Πρόεδρος της ViewSonic EME/ANZ. “Η συνεργασία μας με την Intel τα τελευταία δύο χρόνια βοήθησε στην αντιμετώπιση των τρεχουσών αναγκών, ενώ οι καινοτόμες λύσεις μας έχουν διαμορφώσει τον ψηφιακό κόσμο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης, από αίθουσες συσκέψεων έως αίθουσες διδασκαλίας και όχι μόνο. Προχωρώντας μπροστά, θα έχουμε μεγαλύτερη, έγκαιρη πρόσβαση στην τεχνολογία της Intel, η οποία θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε λύσεις αιχμής, ώστε να παρέχουμε ουσιαστικά προνόμια στους πελάτες μας.”

Η ViewSonic διακρίθηκε ως Titanium-tier Partner της Intel, που αποτελεί το κορυφαίο επίπεδο αναγνώρισης συνεισφοράς στη συνεργασία με την Intel. Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η υλοποίηση λύσεων AI και βαθιάς μάθησης, μέσω του οικοσυστήματος λογισμικού myViewBoard, καθώς και του υπάρχοντος τεχνολογικού οράματος, για τη βελτίωση της εμπειρίας της εξ αποστάσεως εκαπίδευσης και της απομακρυσμένης εργασίας. Οι καινοτόμες λύσεις της ViewSonic στο IoT είναι επίσης σύμφωνες με το όραμα της Intel να αναπτύξει και να ενισχύσει τη νέα τεχνολογία σε έναν ολοένα και πιο data-centric κόσμο. Με το Titanium status, η ViewSonic έχει αποκλειστική πρόσβαση στους πόρους της Intel για την παροχή των πιο προηγμένων προϊόντων και λύσεων στους πελάτες.

Η ViewSonic συνεργάζεται με την Intel από το 2018 για την ανάπτυξη προηγμένων διαδραστικών οθονών και ψηφιακού πίνακα, που είναι ιδανικά για το σύγχρονο χώρο εργασίας και τις αίθουσες διδασκαλίας. Οι συνεργασίες με την Intel περιλαμβάνουν το πιο πρόσφατο myViewBoard Sens με AI της ViewSonic, που ενσωματώνει το OpenVINO toolkit της Intel, το οποίο χρησιμοποιεί δυνατότητα αναγνώρισης έκφρασης προσώπου και διάθεσης. Αυτή η λύση μετρά τα συναισθήματα του κοινού, για να ενημερώσει αμέσως έναν ομιλητή ή έναν εκπαιδευτικό κατά την παρουσίαση ή το μάθημά του. Επιπλέον, οι συνεργασίες περιλαμβάνουν την ViewBoard, που φέρει πιστοποιημένες Intel® IoT Market Ready Solutions (Intel® IMRS) και το myViewBoard plugin for the Intel Unite®solution.

Ως αναγνωρισμένος από την Intel συνεργάτης κορυφαίου επιπέδου, η ViewSonic στοχεύει στην παροχή εύκολης και ασφαλούς μετάβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και στην εργασία από το σπίτι. Η ViewSonic συνεχίζει να συνεργάζεται με την Intel, για να ανοίξει το δρόμο σε έναν πιο συνδεδεμένο και data-driven κόσμο.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα