Η PURO HELLAS φέρνει στην Ελλάδα τα ηλεκτροκίνητα μέσα μεταφοράς της SKATEFLASH!

Η PURO HELLAS από το 2016 λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για εναλλακτικούς και κυρίως οικολογικούς τρόπους μετακίνησης πρόσφερε από τους πρώτους στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά ηλεκτροκίνητα μέσα μεταφοράς.

Από το 2019 κατάφερε να συνάψει συνεργασία αποκλειστικής διανομής στην Ελλάδα με την πλέον γνωστή εταιρεία  στο χώρο της ηλεκτροκίνησης,  τη SKATEFLASH.

Η SKATEFLASH, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη με έδρα  την Ισπανία, έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την κατασκευή και διάθεση ηλεκτρικών οχημάτων όπως ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια και hoverboard.

Η SKATEFLASH έχει γίνει ευρέως γνωστή για τα ηλεκτρικά της πατίνια που διαθέτουν δυνατούς κινητήρες, υψηλή ποιότητα κατασκευής και αξεπέραστο design σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ξεχωρίζει επίσης για την αξιοπιστία και την άψογη εξυπηρέτηση διαθέτοντας πλήρες φάσμα ανταλλακτικών και service στην Ελλάδα εγγυώντας την άμεση και αποτελεσματική επισκευή των προϊόντων της

Η ηλεκτροκίνηση είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα αστικά μέσα μεταφοράς ο οποίος διευκολύνει τη μετάδοση του COVID-19.

Η νέα παγκόσμια τάση της ηλεκτροκίνησης παρουσιάζει αυξητικούς ρυθμούς διάδοσης και αναμένεται να υιοθετηθεί από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αφού πλέον επιδοτείται αδρά από την Ελληνική κυβέρνηση.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής και επιλεγμένες αλυσίδες καταστημάτων

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.intellizen.gr/cat/trends/scooters/ & https://intellizen.gr/cat/trends/scooters-e-bikes/e-bikes/

Δελτίο τύπου

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947