15 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η PURO HELLAS, φέργνει στην Ελληνική αγορά οικονομικούς φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα του Γερμανικού κολοσσού BLAUPUNKT.

1 min read
BL EV1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

« Η εταιρεία PURO HELLAS που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της τεχνολογίας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και αποδεικνύει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση λανσάροντας στην εγχώρια αγορά φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Γερμανικού κολοσσού Blaupunkt ακολουθώντας και πρεσβεύοντας τη νέα παγκόσμια τάση της ηλεκτροκίνησης.

Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου παρότι έχει σαφώς μεγαλύτερο κόστος από τα βενζινοκίνητα επιδοτείται πλέον (έως 5.500 ευρώ) όπως και η αγορά οικιακού εξοπλισμού φόρτισης (500 ευρώ) δίνοντας έναυσμα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να αντικαταστήσουν τα συμβατικά τους αυτοκίνητα.

Μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η μηδενική εκπομπή ρύπων και το μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η BLAUPUNKT με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φόρτισης κατασκεύασε οικονομικούς φορτιστές για όλους τους τύπους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάντα με την ποιότητα και την αξιοπιστία που τη διακρίνει.

Τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε μέσω της Puro Hellas, της επίσημης αντιπροσώπου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σταθερούς σταθμούς φόρτισης με δύναμη από 7,4 KW έως και 22 KW, φορητούς φορτιστές 2 τύπων για να μην ξεμένετε όταν ταξιδεύετε και καλώδια φόρτισης.»

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα