Η PURO HELLAS, φέργνει στην Ελληνική αγορά οικονομικούς φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα του Γερμανικού κολοσσού BLAUPUNKT.

« Η εταιρεία PURO HELLAS που δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της τεχνολογίας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και αποδεικνύει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση λανσάροντας στην εγχώρια αγορά φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Γερμανικού κολοσσού Blaupunkt ακολουθώντας και πρεσβεύοντας τη νέα παγκόσμια τάση της ηλεκτροκίνησης.

Η αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου παρότι έχει σαφώς μεγαλύτερο κόστος από τα βενζινοκίνητα επιδοτείται πλέον (έως 5.500 ευρώ) όπως και η αγορά οικιακού εξοπλισμού φόρτισης (500 ευρώ) δίνοντας έναυσμα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να αντικαταστήσουν τα συμβατικά τους αυτοκίνητα.

Μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η μηδενική εκπομπή ρύπων και το μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Η BLAUPUNKT με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φόρτισης κατασκεύασε οικονομικούς φορτιστές για όλους τους τύπους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάντα με την ποιότητα και την αξιοπιστία που τη διακρίνει.

Τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε μέσω της Puro Hellas, της επίσημης αντιπροσώπου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σταθερούς σταθμούς φόρτισης με δύναμη από 7,4 KW έως και 22 KW, φορητούς φορτιστές 2 τύπων για να μην ξεμένετε όταν ταξιδεύετε και καλώδια φόρτισης.»

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2948