26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Facebook και το Instagram θα σας υπενθυμίζουν να φοράτε τη μάσκα σας!

1 min read
facebook instagram covid face mask notification feeds1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Καθώς τα κρούσματα του COVID-19 αυξάνονται και πληθύνονται στις ΗΠΑ το Facebook προσπαθεί να εξιλεωθεί και λαμβάνει νέες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της νόσου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα στην κορυφή του Facebook News Feed θα εμφανίζεται ένα μήνυμα όπου θα ζητά από τους χρήστες να φορούν τις μάσκες τους. Μαζί με το μήνυμα, οι χρήστες θα βλέπουν επίσης συνδέσμους προς το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) το αντίστοιχο Κ.Ε.Ε.Λ.Π.Ν.Ο της Αμερικής και πληροφορίες για τον COVID-19 ενώ η λειτουργία αυτή αναμένεται να προστεθεί και στη ροή των χρηστών στο Instagram.

Τα κρούσματα κοροναϊού στις ΗΠΑ έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με δημοσιεύματα, από την Τετάρτη η χώρα μετράει ήδη 50.000.

Το Facebook, προσπαθεί κι αυτό από την πλευρά του, να καταπολεμήσει σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο της παραπληροφόρησης που είναι πολύ έντονο στην πλατφόρμα του αλλά και παράλληλα προσπαθεί να καθοδηγήσει τους χρήστες τους σε αξιόπιστες πηγές πληροφοριών σχετικά με τον Κοροναϊό.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα ειδοποίηση θα αρχίσει να εμφανίζεται αργότερα σήμερα όμως δεν ξεκαθάρισε εάν αυτή η αλλαγή προορίζεται μόνο για τις ΗΠΑ ή όχι, αλλά από ότι πιστεύουμε θα ενσωματωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα και στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, όσο μπορείτε προσπαθήστε να μείνετε ασφαλείς και να αποφύγετε μέρη με συνωστισμό και όσο επώδυνο κι αν είναι, ιδίως αυτές τις ημέρες με την τόση ζέστη, να φοράτε την μάσκα σας.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα