19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Facebook & Google το σκέφτονται για μόνιμη εργασία από το σπίτι

1 min read
112175365 googleoffices1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Facebook και Google έχουν δηλώσει ότι τελικά θα αφήσουν τους υπαλλήλους τους να συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι τους για την υπόλοιπη χρονιά.

Η Google αρχικά δήλωσε ότι οι τηλεεργασία από το σπίτι των υπαλλήλων της θα ισχύει μέχρι την 1η Ιουνίου, αλλά τελικά το ξανασκέφτηκε και θα τους κρατήσει σπίτι μέχρι το τέλος τους έτους.

Facebook ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει εκ νέου τα γραφεία του στις 6 Ιουλίου μέχρι να αρθεί πλήρως το lockdown λόγω κοροναϊού, όμως κι αυτό το ξανασκέφτεται.

«Το Facebook έχει λάβει το επόμενο βήμα για τη σταδιακή επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία, όμως σήμερα αποφάσισε ότι όσοι μπορούν να κάνουν την εργασία τους εξ’ αποσστάσεως μπορούν να επιλέξουν να το κάνουν μέχρι το τέλος του έτους»

Η διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ήταν η πρώτη η οποία είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους της να αρχίσουν να εργάζονται από απόσταση.

Η τάση για εργασία από το σπίτι είναι νέα μόδα και σύμφωνα με τις ανάγκες που επιτάσει η τρέχουσα περίοδος, όμως πολλές εταιρείες τεχνολογίας όπως και το twitter επανασχεδιάζουν τα πλάνα τους και το σκέφονται σοβαρά για επ’ αόριστον εργασία των εργαζομένων τους από το σπίτι, όπου αυτό είναι βέβαια εφικτό.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα