Η Realme θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το εμβληματικό X3 Pro στην IFA Berlin φέτος

Αρκετές τεχνολογικές εκδηλώσεις και συνέδρια ακυρώθηκαν φέτος λόγω του COVID-19 . Παρά το γεγονός ότι η πανδημία δεν έχει τέλος, η IFA Berlin, που έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να συμμετάσχει η Realme στην έκθεση για πρώτη φορά σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της India Madhav Sheth.

Η εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W UltraDart , η οποία από ότι δείχνουν τα πράγματα θα είναι διαθέσιμη στο επερχόμενο smartphone X3 Pro ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και μερικά άλλα προϊόντα και αξεσουάρ.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τα smartphone Realme X3 και X3 SuperZoom στην Ευρώπη και όλοι με αγωνία περιμένουμε το X3 Pro το οποίο θα ολοκληρώσει τη σειρά φορώντας το νέο SoC Snapdragon 865 Plus.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950