29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Realme ανακοίνωσε τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W UltraDART

1 min read
realme ultradart announced featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Χθες είδαμε την Oppo να παρουσιάζει την τεχνολογία φόρτισης 125W Super Flash και σήμερα, η Realme παρουσίασε τη δική της τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 125W.

Ονομάζεται «UltraDART» και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000 mAh από 0 έως 33 τοις εκατό σε 3 λεπτά . Συγκριτικά, η Oppo ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία της μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4.000 mAh από 0 έως 41 τοις εκατό σε 5 λεπτά.

Η τεχνολογία φόρτισης της Realme 125W μπορεί να μετατρέψει 98 τοις εκατό ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας διπλά κύτταρα 6C ενώ ο φορτιστής UltraDART στην εξοδο του βγάζει 20V 6,25A σε τρία παράλληλα κυκλώματα που κάθε ένα από αυτά τα κυκλώματα παράγει ρεύμα 20V 2.1A. .

realme ultraDART charging circuit | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ο φορτιστής υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα φόρτισης σε διαφορετικά watt όπως για παράδειγμα 125W PPS, παροχή ισχύος 65W και γρήγορη φόρτιση 36W .

Επιπλέον, ο φορτιστής είναι συμβατός με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις των τεχνολογιών φόρτισης “DART” της Realme, “VOOC” της Oppo και OnePlus Warp Charge, έτσι, μπορείτε να φορτίσετε τα τηλέφωνά σας Realme, Oppo ή OnePlus με τον ίδιο φορτιστή.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου

Αποκαλύπτουμε την 125WUltraDART τεχνολογία: η realme είναι έτοιμη να προσφέρει 33% φόρτιση μπαταρίας 4000mAh σε 3 λεπτά

Η realme, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει επίσημα σήμερα, την τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging, καθιστώντας την realme την πρώτη εταιρεία smartphone που φέρνει την πιο προηγμένη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο. Η τεχνολογία Realme Dart Flash Charging συνεχίζοντας  να εξελίσσεται από 30W, σε 50W, έως 65W, και φτάνει τώρα στο εκπληκτικό 125W. Η δημιουργία της έχει μεγάλη σημασία στην εποχή του 5G για την καλύτερη διαχείριση της διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 5G smartphones.

Η χαμηλή μπαταρία ενοχλεί πάντα τους χρήστες, ειδικά των 5G smartphones. Δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδύνατο να σημειωθεί βραχυπρόθεσμα μια σημαντική ανακάλυψη στην ενεργειακή πυκνότητα της μπαταρίας και ο εσωτερικός χώρος των κινητών τηλεφώνων είναι περιορισμένος, η γρήγορη φόρτιση έχει γίνει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλιστεί μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, η τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging είναι ιδιαίτερα σημαντική και η κορυφαία λύση μεταξύ όλων των τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης.

3 λεπτά φόρτισης για 33%, το realme UltraDART στοχεύει να οδηγήσει σε 5G γρήγορη  φόρτιση

Πώς να λύσετε το πρόβλημα του άγχους για την χαμηλή μπαταρία; Η realme καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να φέρει επιτέλους την τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging. Ξεχωρίζοντας από κάθε άλλη λύση γρήγορης φόρτισης, η realme πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικό να ξαναζωντανέψει το τηλέφωνο σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα, αντί να λιγοστέψει 1 ή 2 λεπτά η συνολική διαδικασίας φόρτισης. Ως εκ τούτου, η realme δίνει προσοχή στη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας της επαναλειτουργίας των smartphone σε 3 λεπτά, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν πλήρως την συσκευή τους μέχρι να μπορέσουν να φορτίσουν πλήρως το τηλέφωνο τους. Έτσι θα μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Με την 125W UltraDART τεχνολογία, ένα 5G smartphone με μέγεθος μπαταρίας 4000mAh μπορεί να φορτιστεί περίπου 33% σε 3 λεπτά, υποστηρίζοντας την καθημερινή, απαιτητική  χρήση ενός 5G smartphone. Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 20 λεπτά με ασφάλεια είναι ο έλεγχος της θερμοκρασίας του smartphone κάτω από 40 °. Η realme θέλει να ελέγχει την ταχύτητα φόρτισης έξυπνα και με ασφάλεια, αντί να ακολουθεί την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης. Με τον έλεγχο θερμοκρασίας, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 13 λεπτά για 100% φόρτιση.

Επίσης, η τεχνολογία 125W UltraDART εξακολουθεί να εστιάζει τόσο στην αποδοτικότητα όσο και στην ασφάλεια, υιοθετώντας άμεση φόρτιση για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα φόρτισης με προστασία πολλαπλών επιπέδων. Η τεχνολογία 125W UltraDART δεν υποστηρίζει μόνο φόρτιση ενώ η οθόνη είναι ενεργοποιημένη και χρησιμοποιείται, αλλά κάνει τα 5G smartphones να φορτίζονται γρηγορότερα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και να προσφέρουν άνετη χρήση.

Εφαρμογή τεχνολογίας 125W UltraDART σε όλες τις κατηγορίες τιμών για να αποκτήσουν όλοι αυτή την μοναδική εμπειρία.

Οι τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από περισσότερους ανθρώπους είναι και πιο χρήσιμες. Η realme δείχνει ότι θα χρειαστούν περισσότερα 5G smartphones με τεχνολογία 125W UltraDART Flash Charging σε μαζική παραγωγή το συντομότερο δυνατό, για να χρησιμοποιηθεί από τους νέους χρήστες, οι οποίοι εκτιμούν περισσότερο την εμπειρία της καινοτόμου τεχνολογίας φόρτισης. Εν τω μεταξύ, ως “Popularizer of Tech Trendsetting Life”, η realme επιμένει στο moto του brand “Dare to Leap” για να φέρει σταδιακά τις τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες κατηγορίες  τιμών και όχι μόνο σε flagship προϊόντα, προσφέροντας εμπειρίες τεχνολογιών αιχμής σε περισσότερους νέους χρήστες, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς τιμής.

Καθώς η realme εστιάζει στους νέους, δεσμεύεται να δημιουργήσει προϊόντα που προσφέρουν εμπειρία από το μέλλον σε όλες τις πτυχές. Η επίσημη κυκλοφορία της τεχνολογίας 125W UltraDART Flash Charging θα μειώσει εντυπωσιακά το χρόνο φόρτισης των μπαταριών υψηλής χωρητικότητας και θα εγγυηθεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 5G smartphones, για να αποδίδουν άριστα και να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες  στους  χρήστες.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα