29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το “Καράτε Κιντ” περνά σε μια νέα εποχή με την άφιξη του “Cobra Kai” στο Netflix

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

36 χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το “Καράτε Κιντ” αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια νέα γενιά, καθώς το Netflix υποδέχεται τις δύο πρώτες σεζόν -πολύ σύντομα και μια τρίτη- του “Cobra Kai”

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι φιλοξενεί πλέον το “Cobra Kai”, τη σειρά που έδωσε συνέχεια στο θρυλικό franchise ταινιών “Καράτε Κιντ” της Sony Pictures Television. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα εμφανίζονται ξανά στους ρόλους που τους ανέδειξαν σε σταρ, ενώ στο πλευρό τους έχουν τον Μάρτιν Κόουβ που υποδύεται τον δάσκαλο Τζον Κριζ.   

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι δύο πρώτες σεζόν της σειράς της Sony Pictures Television “Cobra Kai” θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix φέτος, ενώ θα ακολουθήσει και μια καινούργια τρίτη σεζόν.

Το “Cobra Kai” διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά το Πρωτάθλημα Αλ Βάλεϊ του 1984, όπου ο επιτυχημένος πλέον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) πασχίζει να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στη ζωή του και την καθοδήγηση του κύριου Μιγιάγκι, ενώ πρέπει παράλληλα να αντιμετωπίσει τον παλιό του αντίπαλο, τον ξεπεσμένο Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα), που έχει ανοίξει ξανά την κακόφημη σχολή καράτε Κόμπρα Κάι και αναζητά εξιλέωση. 

Η αναγνωρισμένη και πολυσυζητημένη σειρά “Cobra Kai” ανακηρύχθηκε η καλύτερη δραματική σειρά για το 2018 από το Rotten Tomatoes, αφού η πρώτη της σεζόν κέρδισε βαθμολογία 100% Fresh. Η σειρά έχει επίσης προταθεί για δύο Emmy. 

Το σενάριο και τη διεύθυνση παραγωγής του “Cobra Kai” υπογράφουν οι Τζος Χελντ, Τζον Χάργουιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ για την εταιρεία παραγωγής τους, τηv Counterbalance Entertainment. Ο Χελντ είναι ο σεναριογράφος των κλασικών καλτ ταινιών “Ένα Τρελό Τρελό Τζακούζι”, ενώ οι Χάργουιτς και Σλόσμπεργκ είναι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Χάρολντ και Κουμάρ”, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του “American Pie: Reunion” που σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων σε όλο τον κόσμο, καθώς και παραγωγοί της επιτυχημένης κωμωδίας του 2018 “Κοκομπλόκο”. Και οι τρεις μαζί είχαν την ιδέα για τη νέα ιστορία του “Καράτε Κιντ”, η οποία ξεκινά δεκαετίες μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Οι Τζέιμς Λάσιτερ και Κέιλεμπ Πίνκετ υπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής για την Overbrook Entertainment μαζί με τη Σούζαν Έκινς σε συνεργασία με τη Sony Pictures Television, ενώ οι Μάτσιο και Ζάμπκα είναι συνδιευθυντές παραγωγής. 

Δήλωση των διευθυντών παραγωγής Τζος Χελντ, Τζον Χάργουιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ: “Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο ‘Cobra Kai’ νιώσαμε ότι πραγματοποιούμε ένα όνειρό μας. Είμαστε ευγνώμονες για τη διαρκή αφοσίωση των Τζεφ Φροστ, Κρις Παρνέλ, Τζέισον Κλοντφέλντερ, Κάρεν Τεϊτβόζαν και όλων των συνεργατών μας στη Sony που μας πρόσφεραν ένα νέο σπίτι όχι μόνο για να συνεχίσουμε τη σειρά, αλλά και για να εξερευνήσουμε ευκαιρίες και να επεκτείνουμε το σύμπαν του ‘Καράτε Κιντ’. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά με το Netflix και ανυπομονούμε να δούμε τη σειρά μας να βρίσκει τεράστια απήχηση στο κοινό από όλο τον κόσμο, που αγαπά το franchise όσο ακριβώς κι εμείς”.

Δήλωση του Μπράιαν Ράιτ, Αντιπροέδρου Πρωτότυπων Σειρών του Netflix: “Η γοητεία της ιστορίας του ‘Καράτε Κιντ’ είναι διαχρονική, ενώ το τέλος του είναι ακριβώς η αρχή του “Cobra Kai”, χωρίς κανένα κενό. Η αντιπαλότητα του Ντάνιελ και του Τζόνι είναι μοναδική, ενώ η σειρά είναι συγκινητική και αστεία. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε το ‘Cobra Kai’ σε μια νέα γενιά από φαν και είμαστε ενθουσιασμένοι που του προσφέρουμε νέα στέγη σε όλο τον κόσμο”.

Δήλωση του Τζεφ Φροστ, Προέδρου της Sony Pictures Television:  “Είμαστε πολύ περήφανοι για το ‘Cobra Kai’ και νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά για την τεράστια ανταπόκριση των φαν της σειράς.  Οι Τζος, Τζον, Χέιντεν, Ραλφ, Γουίλιαμ και όλο το καστ έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά για αυτήν τη φανταστική σειρά, κάτι που αποδεικνύεται από τις πολύ θετικές αντιδράσεις και τη γνώμη του κοινού. Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας στο Netflix και νιώθουμε πανευτυχείς που μας προσφέρουν πλέον το νέο σπίτι αυτής της επικής ιστορίας”.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα