20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

iPhone 12: Χωρίς EarPods και πιθανόν και χωρίς φορτιστή στη συσκευασία!

1 min read
Barclays iP12 remove charger earpods1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι αναλυτές της Barclays σε μία έρευνα τους ισχυρίζονται ότι το νέο iPhone 12 της Apple δεν θα έχει EarPods όπως επίσης ενδεχομένως και να μην περιέχει και τροφοδοτικό στη συσκευασία του.

Πολλοί αναλυτές της Barclays ισχυρίζονται ότι η Apple δεν θα συμπεριλάβει τα EarPods με το νέο iPhone12 ενώ ένας αναλυτής πιστεύει ότι η Apple θα ξεκινήσει μια νέα καμπάνια μάρκετινγκ παράλληλα με το iPhone 12 για να προωθήσει περαιτέρω την πώληση των AirPods.

Αυτό ωστόσο που ακούγεται λίγο περίεργο και μας εκπλήσσει ιδιαίτερα είναι ότι πάλι σύμφωνα με τους αναλυτές της Barclays η εταιρεία δεν θα συμπεριλάβει και το τροφοδοτικό στη συσκευασία του iPhone 12 και ότι θα αποστέλεται μόνο με καλώδιο USB-C σε θύρα Lightning.

iphone 12 concept 3 e15922408163851 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αυτή η πρόβλεψη ελπίζουμε να μην βγει αληθινή καθώς κάτι τέτοιο σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς χρήστες και αναμφίβολα θα ήταν πολύ άσχημο για την εικόνα της Apple.

Οι αναλυτές της Barclays ισχυρίζονται επίσης ότι η σειρά iPhone 12 διαρκεί περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες πίσω από την γραμμή παραγωγής σε σύγκριση με το τυπικό πρόγραμμα κυκλοφορίας του νέου μοντέλου iPhone της Apple. Παρά την καθυστέρηση, αναμένεται από την Apple να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 12 τον Σεπτέμβριο φέτος και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει τα νέα κινητά τον Οκτώβριο ή ακόμη και τον Νοέμβριο στο κοινό.

Επίσης αναμένεται ότι η Apple θα διατηρήσει το σαρωτή LiDAR αποκλειστικά για τη σειρά iPhone 12 Pro για να τον χρησιμοποιήσει και για την νέα τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που κερδίζει διαρκώς έδαφος.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα