Η Google συνεργάζεται με την Parallels για να φέρει εφαρμογές Windows στο Chrome OS

Για χρόνια, η Parallels παρέχει λογισμικό εικονικοποίησης, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε τα γνωστά σε όλους μας Windows σε Mac υπολογιστές.

Η εταιρεία ωστόσο σήμερα μόλις ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Google για να προσφέρει πλήρη υποστήριξη των εφαρμογών Windows σε υπολογιστές με Chrome OS.

Αυτό θα λέγαμε είναι πολύ ευχάριστο αφού πολλές επιχειρήσεις εκεί έξω τρέχουν εγγενή προγράμματα σε Windows παλαιού τύπου ή ακόμα και τη σουίτα του Microsoft Office. Με αυτήν την κίνηση θα μπορούσαν οι συσκευές Chrome OS να είναι πολύ πιο βιώσιμες σε ένα ευρύτερο περιβάλλον χώρων εργασίας που είχαν προηγουμένως βασιστεί σε υλικό των Windows.

Το πως θα υλοποιηθεί όλοαυτό απομένει να δούμε. Η Parallels είπε μόνο ότι η συνεργασία “θα προσθέσει απρόσκοπτα πλήρη υποστήριξη εκτέλεσης εφαρμογών σε Windows, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Office, σε συσκευές Chromebook Enterprise” .

Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο, για να δούμε κατά πόσο και σε ποιο βαθμό θα είναι έτοιμο αυτό το εγχείρημα όπως λέει η Parallels.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2970