Εγκαταστήστε τα Google Apps (GMS) στα Huawei smartphones

Να πούμε εξ’ αρχής ότι δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές σε ένα smartphone της Huawei.

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι όπου μπορείτε πλέον με ευκολία να απολαύσετε τα περιβόητα GMS στα νέα κινητά της Huawei. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές της Google είναι επίσης δωρεάν διαθέσιμες στο διαδίκτυο και είναι εύκολο να εγκατασταθούν.

Η όλη διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά εάν έχετε μία καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι κάτι τέτοιο αυτομάτως άρει την εγγύηση ασφάλειας της συσκευής ή ενδέχεται να μολυνθεί η συσκευή σας με κακόβουλο λογισμικό αφού αυτά τα apk’s δεν ελέγχονται από πουθενά.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Google Pay ή ίσως δυσκολευτείτε να λιγάκι με την εφαρμογή Netflix. Εάν είστε όμως πρόθυμοι να ζήσετε με όλα αυτά τα μειονεκτήματα, συνεχίστε το διάβασμα.

Εγκαταστήστε τις υπηρεσίες Google με την εφαρμογή chat partner

Εφαρμογές Google σε τηλέφωνα Huawei

Το μόνο που χρειάζεστε είναι η εφαρμογή Chat Partner.apk. Με μερικά κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες Google στα Huawei κινητά ευκολότερα από ποτέ. Δεν χρειάζεστε να είστε χάκερ. Κατεβάστε την εφαρμογή Chat Partner ΕΔΩ .

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 βήματα

 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες (δείτε στιγμιότυπα οθόνης παραπάνω)
  – Εντοπισμός συσκευής
  – Επιδιόρθωση τώρα
  – Ενεργοποίηση
 3. Επανεκκίνηση (!)
 4. Συνδεθείτε στο εγκατεστημένο πλέον Google Play Store (ξανά) με έναν λογαριασμό Google
 5. Δημιουργήστε επιπλέον λογαριασμούς Google ή εγκαταστήστε το Google Apps μέσω του Play Store

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε, για οτιδήποτε μη διαστάσετε να μας ρωτήσετε.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947