26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το WhatsApp προσθέτει δυνατότητα πληρωμών και αποστολής χρημάτων

1 min read
whatsapp 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το WhatsApp ενσωματώνει με τη σειρά του δυνατότητα πληρωμών και αποστολής χρημάτων.

Από σήμερα, οι χρήστες του WhatsApp στη Βραζιλία μπορούν να στείλουν χρήματα και να πληρώσουν για αγορές που κάνουν από τοπικούς εμπόρους χωρίς να εγκαταλείψουν τη δημοφιλή εφαρμογή συνομιλίας.

Η προσθήκη τρόπου πληρωμής γίνεται μέσω του Facebook Pay, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες πληροφορίες που έχετε αποθηκεύσει στο Facebook για να αγοράσετε πράγματα από τη σελίδα Marketplace ή να στείλετε χρήματα σε φίλους μέσω του Messenger.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με κάρτες Visa ή Mastercard και κάθε συναλλαγή θα εγκρίνεται είτε με εξαψήφιο κωδικό είτε με βιομετρικό έλεγχο όπως σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Facebook εργαζόταν σε αυτήν τη δυνατότητα πληρωμών στο WhatsApp από το 2017. Το 2018, η εταιρία άρχισε να δοκιμάζει τη νέα λειτουργία στην Ινδία, τη μεγαλύτερη αγορά του WhatsApp. Ωστόσο η καθυστέρηση κυκλοφορίας του έχει να κάνει με το γεγονός πως η αμερικανική εταιρία αφιέρωσε χρόνο κυρίως για την ανάπτυξη του Facebook Pay. Με τις πληρωμές να αποτελούν επίσημα μέρος του WhatsApp, η εταιρία λέει ότι σκοπεύει να φέρει τη δυνατότητα σε όλος.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα