19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Grow Greece with Google

1 min read
Greece Grow with Google logo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τα τρία Gs στη σειρά και όπως το λέει και η φράση η Google βάζει τα δυνατά της για να βοηθήσει να ανακάμψει η οικονομία της Ελλάδας με τη χρήση της τεχνολογίας.

Το «Grow Greece with Google» είναι μία νέα πρωτοβουλία της Google που έχει ως κύριο σκοπό να παρέχει μία σειρά από εκπαιδευτικά εργαλεία, συμβουλές και συνεργασίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την υποστήριξη των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και όσων αναζητούν εργασία στην Ελλάδα.

Βασικό μέρος της πρωτοβουλίας αποτελεί το εργαλείο Job Search (Αναζήτηση Εργασίας), που είναι διαθέσιμο από χθες στην Ελλάδα ως μια νέα υπηρεσία στην μηχανή αναζήτησης της Google, για να βοηθήσει όλους όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ggg | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google αναφέρει χαρακτηριστικά

Έχουμε ήδη βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες, από το 2015, να βρουν δουλειά, να εξελίξουν την καριέρα τους ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Τώρα, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ανάκαμψη της χώρας μέσω της τεχνολογίας, με μία σειρά από εργαλεία, εκπαιδεύσεις, συμβουλές και σημαντικές συνεργασίες, για την υποστήριξη των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και όσων αναζητούν εργασία.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ https://grow.google/intl/el

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα