17 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες από τη Miele με τεχνολογία της LG

1 min read
robot vacuum cleaner | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η LG ElectronicsInc. (LG) και η Miele & Cie. KG (Miele) προχώρησαν σε μακροχρόνια συμφωνία άδειας αξιοποίησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας, αναφορικά με τις τεχνολογίες για ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, η Miele θα έχει τη δυνατότητα να παράγει και να πωλεί ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, χρησιμοποιώντας πατενταρισμένες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από το R&D τμήμα της LG. Η συμφωνία περιλαμβάνει την άδεια χρήσης της πατέντας του επαγωγικού σήματος της LG, καθώς και των σημάτων που δημιουργούνται από υπέρυθρες και επιτρέπουν στους καθαριστές ρομπότ να επιστρέφουν με ακρίβεια στους σταθμούς σύνδεσης για φόρτιση.

Επιπλέον, η LG κατέχει ήδη διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναφορικά με τη σκόνη και το σύστημα αναδευτήρα. Με περισσότερα από 700 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, η LG αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα και βραβευμένα brands στον κόσμο.    

«Η LG έχει μακρά ιστορία επενδύσεων σε οικιακές συσκευές»,

δήλωσε ο Jeon Saeng-gyu, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Κέντρου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της LG.

«Οι συμφωνίες αδειοδότησης ευρεσιτεχνιών με μεγάλες μάρκες δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους καταναλωτές να επωφεληθούν από τη συλλογική καινοτομία του κλάδου.»

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα