12 Ιουνίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES2024: Η LG Display ανακοινώνει την πρώτη οθόνη gaming QHD OLED στα 480 Hz

1 min read
LG Display 480 Hz gaming monitor1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τη CES 2024 έρχονται απανωτές θα λέγαμε (μη ξεχάσουμε να σας πούμε, για όσους αναρωτιούνται, τι είναι το CES, το CES είναι το ακρωνύμιο για το Consumer Electronics Show, είναι μία έκθεση τεχνολογίας παγκόσμιου ενδιαφέροντος για όλες τις εταιρείες του κλάδου που παρουσιάζουν τα καινοτόμα προϊόντα τους).

Φυσικά από την έκθεση δεν μπορεί να λείπει η LG η οποία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την πρώτη οθόνη gaming QHD OLED με ρυθμό ανανέωσης στα 480 Hz παρακαλώ.

Η νέα οθόνη gaming monitor της LG Display αξιοποιεί τη μοναδική τεχνολογία OLED η οποία επιτρέπει σε κάθε ένα από τα pixel της οθόνης να εκπέμπει δικό του φως. Καθώς η τεχνολογία εξαλείφει την ανάγκη για μονάδα οπίσθιου φωτισμού, η οθόνη gaming καθίσταται ικανή να παρέχει πρωτοφανή ρυθμό ανανέωσης.

Για όσους αναρωτιούνται, ο ρυθμός ανανέωσης 480 Hz αυτής της οθόνης παιχνιδιών σημαίνει ότι μπορεί να παράγει 480 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Ένας υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης οδηγεί σε ομαλότερες κινήσεις, καθώς η οθόνη μπορεί να προσφέρει περισσότερες εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Οι γρήγορες μεταβάσεις οθόνης εμφανίζονται επίσης φυσικές. Επιτρέπει επίσης στους παίκτες να εκμεταλλευτούν πλήρως τις ρυθμίσεις παιχνιδιών που μπορούν να προσφέρουν υψηλούς συνολικούς ρυθμούς καρέ.

Αλλά ο ρυθμός ανανέωσης 480 Hz δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τη νέα οθόνη gaming της LG Display να ξεχωρίζει. Η οθόνη μπορεί να προσφέρει μια καθηλωτική ανάλυση QHD, η οποία ανέρχεται στα 2560 x 1440 pixel. Επιπλέον, το πάνελ βαθμολογείται με ρυθμό απόκρισης 0,03 ms, ο οποίος θα έχει ως αποτέλεσμα μια οπτική εμπειρία υψηλής απόκρισης.

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, η LG Display έχει ενσωματώσει τεχνολογία αιχμής META. Με Micro Lens Array (MLA), το πάνελ μπορεί να εξασφαλίσει τη μέγιστη εκπομπή οργανικού φωτός και τις ελάχιστες αντανακλάσεις φωτός.

LG gaming | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η LG Display θα παρουσιάσει πρώτα τη νέα οθόνη gaming QHD OLED 480 Hz σε 27 ίντσες. Αυτή θα είναι η μόνη επιλογή για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Αργότερα, η εταιρεία θα διαθέσει την οθόνη σε 31,5, 34, 39 και 45 ίντσες.

via

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα