Η TCL προωθεί την τεχνολογία mini LED 8K και “OD Zero” για τις τηλεοράσεις του 2021

Φέτος, η TCL θα πουλήσει mainstream 8Κ τηλεοράσεις, καθώς και μια τηλεόραση 4K 85 ιντσών για 1.599 $.

Οι εντυπωσιακές LCD οθόνες της TCL συγκαταλέγονται στις αγαπημένες μας τηλεοράσεις τα τελευταία χρόνια, οπότε όλοι αναρωτιόμαστε τι θα γίνει το 2021;

Όλες οι νέες τηλεοράσεις μεσαίας σειράς 6 θα διαθέτουν ανάλυση 8K που έχει διπλάσια ευκρίνεια από την 4K. Αν και είναι απίθανο, προς το παρόν να δείτε περιεχόμενο 8Κ, μπορείτε να προτιμήσετε να κολλήσετε με 4K, η εταιρεία λέει ότι η υπάρχουσα σειρά τηλεοράσεων 6 σειρών θα παραμείνει διαθέσιμη.

Η τελευταία σειρά 6 LCD όμως είναι αυτή που ξεχωρίζει αφού χρησιμοποιεί τη δεύτερη γενιά τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού μίνι LED της TCL που και η LG και η Samsung θα κυκλοφορήσουν τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνολογία.

Η διαφορά είναι ότι η TCL λανσάρει τον οπίσθιο φωτισμό μίνι LED τρίτης γενιάς, που ονομάζεται OD Zero. Η ονομασία Zero προέρχεται από τη συγκεκριμένη τεχνολογία όπου η απόσταση μεταξύ του στρώματος οπίσθιου φωτισμού και της οθόνης LCD έχει μειωθεί στα 0 mm, κάτι που θα πρέπει να κάνει μια ακόμη πιο λεπτή οθόνη.

85S435 TCL 85S435 TCL

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2947