18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

IDC: H Lenovo στην πρώτη θέση στα consumer notebook, με μερίδιο αγοράς 26,49%

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όπως καταγράφει η IDC, η Lenovo κατάλαβε την πρώτη θέση με μερίδιο 26,49% στα καταναλωτικά notebooks στην Ελλάδα για την χρονιά 2019-2020.

Άλλωστε και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Lenovo διατήρησε την ηγετική της θέση, με 24,5% της αγοράς Η/Υ, το οικονομικό έτος που τελείωσε στις 31 Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με τα ετήσια αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη 20 Μαΐου, το PTI της επιχειρησιακής μονάδας PC & Smart Devices κατέγραψε άνοδο ρεκόρ με αύξηση πάνω από 18% σε ετήσια βάση, με τα Gaming, Workstations, Visuals, Thin and Light και Chromebooks να ξεπερνούν την αγορά με διψήφιο όγκο.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κύριος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Στη Lenovo Ελλάδας, είμαστε περήφανοι με τα αποτελέσματα αυτά, ιδιαίτερα δεδομένης της τωρινής, τόσο αντισυμβατικής περιόδου που διανύουμε. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα έχουν επέλθει από τη σταθερή στρατηγική που ακολουθούμε, την πελατοκεντρική προσέγγισή μας και, φυσικά, την άριστη ομάδα συνεργατών μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος και σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά και στο μέλλον»

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα