16 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

CES 2020: Η Lenovo ανακοινώνει το αναδιπλούμενο laptop PC ThinkPad X1 στα 2,499 δολάρια

1 min read
lenovo thinkpad x1 fold ces 2020 featured1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Τον περασμένο Μάιο, η Lenovo παρουσίασε ένα πτυσσόμενο φορητό υπολογιστή με την υπόσχεση ότι το 2020 θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.


Ήρθε λοιπόν η ώρα στην έκθεση CES 2020, η εταιρεία να αποκαλύψει το αναδιπλούμενο laptop που δεν είναι απλώς μια ιδέα πια.

Το Lenovo ThinkPad X1 Fold έρχεται με μία οθόνη OLED 13,3 ιντσών όταν ξετυλιχθεί πλήρως με ανάλυση 2048 × 1536 pixel. Ο φορητός υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό laptop και να πληκτρολογήσετε όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό φορητό υπολογιστή.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης μερικά έξυπνα, χρήσιμα και κομψά κόλπα σε συνδυασμό με το λογισμικό του ThinkPad X1 Fold εκμεταλλευόμενη και τη δυνατότητα αναδίπλωσης που έχει. Δεδομένου ότι τα Windows 10 X δεν κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, η Lenovo στο συγκεκριμένο laptop χρησιμοποιεί το Windows 10 Pro, όμως η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια έκδοση με τα Windows 10 X όταν θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό το έτος.

Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο διαφορετικά παράθυρα στο κάθε μισό της οθόνης, δίνοντας σας τη δυνατότητα να συγκρίνετε δύο έγγραφα ένα σε κάθε οθόνη, ή να κάνετε βιντεοκλήση στη μια οθόνη, ενώ να κάνετε κάποια ενδεχομένως παρουσίαση στην άλλη. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο και να πληκτρολογείτε στην κάτω οθόνη.

πληκτρολόγιο thinkpad x1 fold ces 2020
Το ThinkPad X1 Fold έρχεται επίσης με ένα ειδικό ασύρματο πληκτρολόγιο το οποίο επιτρέπει μια πιο παραδοσιακή εμπειρία φορητού υπολογιστή το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί με ασφάλεια στο εσωτερικό του πτυσσόμενου φορητού υπολογιστή, όπου κρατιέται ασφαλώς στη θέση του με μαγνήτες και φορτίζεται επίσης ασύρματα.

πληκτρολόγιο thinkpad x1 fold ces 2020

 

Ανακοινώθηκε επίσης ένα stand που στηρίζει το X1 Fold σε ένα γραφείο, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν ολόκληρη την οθόνη 13,3 ιντσών ως κανονική οθόνη και να χρησιμοποιούν μαζί και το ασύρματο πληκτρολόγιο.

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή της Intel, 8GB μνήμη RAM, έως 1TB αποθήκευσης NVMe SSD, υποστήριξη για 5G και LTE, Bluetooth 5.0 και διάρκεια ζωής μπαταρίας 11 ωρών με τη μπαταρία 50Whr μέσα στη συσκευή. Η Lenovo αναφέρει ότι ο φορητός υπολογιστής θα διατεθεί κάποια στιγμή στα μέσα του 2020 με μία τιμή εκκίνησης κοντά στα $ 2.499.

Display 13.3-inch OLED (2048×1536)
Processor Intel Core Processors
RAM 8GB LPDDR4X
GPU Intel UHD Graphics
Storage Up to 1TB NVMe SSD
Battery 50Whr
I/O and Ports 1x USB Type C Gen 1;
1x USB Type C Gen 2;
1x SIM card;
1x DisplayPort™ via USB Type C;
Connectivity WiFi 6;
5G/LTE/4G;
Bluetooth 5.0

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα