26 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Με το CU Around μπορείς να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Πώς;

Αντί να επωφεληθείς των προσφορών που δικαιούσαι από το CU Around, μπορείς να δωρίσεις tτο +1 προϊόν ή την αντίστοιχη έκπτωση στο σύνολο της τιμής, για καλό σκοπό

Ακολούθησε τα βήματα: 👣

  1. Μπες στο MY CU app ή εδώ
  2. Πάρε κωδικό από τις προσφορές που συμμετέχουν στη δράση
  3. Εξαργύρωσε τον κωδικό σου και πρόσφερε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Στη δράση συμμετέχουν επιλεγμένοι συνεργάτες του CU Around, όπως τα Simply Burgers, τα καταστήματα Γρηγόρης, τα Brothers in Law, η Domino’s Pizza και τα παγωτά Davinci.

Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα και είδη θα μοιράζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ιδρύματα και οργανισμούς, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Προτού όμως πάρεις κωδικό για την Give your +1 δράση…

Σου αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ που βοήθησες το CU Around, στο πλαίσιο της κατάστασης του κορονοϊού, να στηρίξει 150 αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους γεύματα και νερά για 30 ημέρες.

Η συμμετοχή σου σε αυτή τη δράση ήταν παραπάνω από σημαντική, αφού προσέφερες την έκπτωση 10% που δικαιούσαι στο efood σε άστεγους και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και το CU Around με τη σειρά του, διπλασίαζε το ποσό της έκπτωσής σου γι’ αυτόν το σκοπό.

Χάρη σε εσένα λοιπόν, το CU «από μακριά», προσέφερε συνολικά 4.500 γεύματα και 9.000 μπουκάλια νερό των 0.5lt σε αστέγους που υποστηρίζει ο οργανισμός STEPS, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Την δράση αυτή ενίσχυσε και η Domino’s, η οποία πραγματοποίησε τα δικά της ξεχωριστά deliveries, υποστηρίζοντας το έργο αυτό.

Δείτε περισσότερα εδώ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα