19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Volvo: Κόφτη στα 180 χλμ/ώρα θα έχουν τα νέα αυτοκίνητα της

1 min read
volvo | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Για τη Volvo προέχει η ασφάλεια, έτσι ανακοίνωσε ότι τα νέα αυτοκίνητα της θα έχουν κόφτη στα 180 χλμ/ώρα για να περιοριστούν τα ατυχήματα που οφείλονται στην υπερβολική τατύχητα.

Επιπλόν όλα τα νά οχήματα θα περιλαμβάνουν το νέο χαρακτηριστικό Care Key που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ορίζουν πρόσθετα όρια ταχύτητας.

Όταν πρότεινε για πρώτη φορά τον περιορισμό της ταχύτητας η Volvo είπε ότι η τρέχουσα τεχνολογία ασφάλειας των οχημάτων και οι υποδομές της πόλης δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν τους τραυματισμούς.

“Η Volvo Cars πιστεύει ότι έχει την υποχρέωση να συνεχίσει την παράδοσή της να είναι πρωτοπόρος στην ασφάλεια, ακόμη και αν αυτό σημαίνει απώλεια δυνητικών πελατών”, δήλωσε η εταιρεία.

Όπως ανέφερε στο παρελθόν, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίσουν τις επιπτώσεις της απόσπασης της προσοχής και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Ένα από τα συστήματα που μπορεί να εφαρμόσει η Volvo θα μπορούσε να είναι μια σειρά από κάμερες και αισθητήρες μέσα στο αυτοκίνητο τα οποία θα παρεμβαίνουν όταν ένας οδηγός δεν ανταποκρίνεται σε προειδοποιητικά σήματα.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα