19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εκπαιδευτικά Προγράμματα και digital Δράσεις από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το 1977, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) όρισε την 18η Μαΐου ως τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Από τότε, κάθε Μάιο, τα μουσεία όλου του κόσμου γιορτάζουν!

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και καθώς τα μουσεία παραμένουν κλειστά, όλες οι δράσεις του ICOM έχουν ψηφιακό χαρακτήρα.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, συμμετέχει και φέτος, υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και digital δράσεις που εμπνέονται από το φετινό θέμα της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων: «Μουσεία για την ισότητα. Πολυμορφία και Κοινωνική Συνοχή».

Με βασικό μότο: #StayConnected, #StayCurious, σας προτείνουμε τρία συνολικά προγράμματα, ένα Εικαστικό Εργαστήρι, ένα Μουσικό Εργαστήρι και ένα Ψηφιακό Παιχνίδι. Τα δύο εργαστήρια, πραγματοποιούνται σε απευθείας σύνδεση (live), με την ομάδα των μουσειοπαιδαγωγών, ενώ για όσους θέλουν να τα πραγματοποιήσουν άλλη μέρα και ώρα, μπορούν να κατεβάσουν από το Σάββατο 16/5 τo αντίστοιχο πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, για υλοποίηση από το σπίτι. Για το ψηφιακό παιχνίδι υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή (διαθέσιμη από 16/5), που “ανοίγοντάς” την, σας δίνει τη δυνατότητα για τη δημιουργία, ενός πρωτότυπου, ψηφιακού πάζλ. 

Όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν, εσείς συνεισφέρετε μόνο τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη ψυχαγωγική σας διάθεση! 

Δείτε τα προγράμματα, που ετοιμάσαμε για εσάς, επιλέξτε εκείνο, που σας ενδιαφέρει και κάντε ηλεκτρονικά την κράτησή σας, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας (οι κρατήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι και τη μέρα διεξαγωγής του  κάθε προγράμματος).

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

adff5ad0 b150 4f70 985a 19f870adf314?t=1589529515194 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα