20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Google Duo: Σύντομα θα υποστηρίζει βιντεοκλήσεις έως 32 ατόμων

1 min read
duo1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους που εξακολουθούν να περιορίζονται στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι εφαρμογές τηλεδιασκέψεων έχουν γίνει πιο δημοφιλείς από ποτέ. 

Έτσι λοιπόν και η  Google εξελίσσει το Google Duo το οποίο θα επιτρέπει βιντεοκλήσεις απευθείας μέσω του browser σας, ενώ μέχρι τώρα, οι κλήσεις στο Duo ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω της εφαρμογής για κινητά iOS ή Android,  με τη συμμετοχή έως και 32 ατόμων .

Δείτε την εφαρμογή εδώ από το site της Google.

Σύμφωνα με ένα επίσημο δελτίο τύπου από την Google, «τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με το Duo μέσω του browser σας , το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν θα είναι συμβατό και με τους υπόλοιπους browsers ή μονο με τον Chrome.

samsung duo main 1280x720 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Θυμηθείτε ότι, πριν από λίγες ημέρες, το Google Duo ενημέρωσε την εφαρμογή του για να υποστηρίξει έως και 12 συμμετέχοντες. Αλλά τις επόμενες εβδομάδες ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί για να επιτρέψει έως 32 συμμετέχοντες.

Η Google ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι θα ήταν ευκολότερο να συμμετάσχετε σε μια τηλεδιάσκεψη κάνοντας απλώς κλικ σε έναν σύνδεσμο. 

Για να απλοποιήσετε περαιτέρω τις συσκέψεις, μπορείτε να προσκαλέσετε οποιονδήποτε με λογαριασμό Google να συμμετάσχει σε ομαδική κλήση με έναν μόνο σύνδεσμο.

Το Duo υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η έκρηξη της δημοτικότητας του Zoom έδωσε ιδέες σε πολλούς προγραμματιστές παρόμοιων υπηρεσιών και εφαρμογών να κάνουν κάτι παρόμοιο αναβαθμίζοντας υπάρχοντες υπηρεσίες τηλεδιασκέψεων που είχαν όπως για παράδειγμα η Microsoft με το Skype και το Facebook με το Messenger Rooms.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα