23 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Google Duo υποστηρίζει ομαδική βιντεοκλήση με 12 άτομα!

1 min read
google duo 11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το έχουμε ξαναπεί ότι αυτές τις ημέρες, με την εξάπλωση του SARS-COV-2 έχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο και ιδιαίτερα οι εφαρμογές βιντεοκλήσεων.

techlog.gr – Jitsi Meet: Ένα ασφαλές και δημοφιλές πρόγραμμα κρυπτογραφημένων βιντεοκλήσεων

Μέσα όμως στην κρίση που προκάλεσε ο COVID-19,  η Google έχει τον τρόπο της για να μας κρατήσει όλους ενωμένους.

Σε όλους μας είναι γνωστή η εφαρμογή της Google Google Duo, η οποία πέρυσι ήταν  αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εφαρμογές βιντεοκλήσεων τόσο για το Android όσο και για το iOS αφού είχε τη δυνατότητα ομαδικής κλήσης τεσσάρων ατόμων και στη συνέχεια οκτώ ενώ αυτή τη φορά το τερματίζει κυριολεκτικά με την δυνατότητα ομαδικής βίντεοκλήσης με 12 άτομα.

Σε μία ανάρτηση στο Twitter, η Διευθύντρια σχεδιασμού και προϊόντων της Google Σανάζ Αχάρι σε μία ανάρτηση στο Twitter εξήγγειλε το ρόλο που καλείτε να παίξει με τη σειρά του το Duo  και φυσικά τόνισε το νέο του χαρακτηριστικό, 12 άτομα σε μια ομαδική κλήση.

Το καλύτερο δεν σας το είπαμε , η παραπάνω λειτουργία είναι διαθέσιμη χωρίς να χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή. Απλά ανοίξτε το Google Duo και ξεκινήστε μια νέα ομάδα. Από εκεί πολύ απλά θα μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον 11 άτομα σε μια ομαδική κλήση μαζί σας.

duo twelve person group call | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Σανάζ συμπλήρωσε ότι

Είναι τιμή να δουλεύουμε σε προϊόντα που βοηθούν τους χρήστες να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Παρακολουθούμε όλες τις ανατροφοδοτήσεις των χρηστών σε Duo, Messages και Dialer και δίνουμε προτεραιότητα στα κορυφαία αιτήματα. Μείνετε ασφαλείς και υγιείς. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό
♥ ️

[Via]

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Google Duo και να κατεβάσετε την εφαρμογή

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα