28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Ανέπαφες πληρωμές με android smartphones μέσω του App της Eurobank

1 min read
eurobank.jpg.8783c300c6d52c8c4e60b93df3ad0e7c1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Οι λύσεις για ανέπαφες πληρωμές μέσω ενός android smartphone επεκτείνονται στη χώρα μας, με τη Eurobank να προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα αυτή.

Η σχετική υπηρεσία είναι ενσωματωμένη στην κύρια εφαρμογή της Eurobank, χωρίς ο πελάτης της τράπεζας να χρειάζεται να κατεβάσει κάποια νέα ανεξάρτητη εφαρμογή όπως ισχύει σε άλλες τράπεζες. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τουλάχιστον αρχικά, το NFC Wallet της Eurobank υποστηρίζει μόνο χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της MasterCard.  Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, ο χρήστης θα πρέπει να κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής της Eurobank η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Play Store και να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Η επιλογή για πραγματοποίηση μιας ανέπαφης πληρωμής γίνεται από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, και για την επιβεβαίωσή της απαιτείται η χρήση κάποιου βιομετρικού στοιχείου όπως δακτυλικό αποτύπωμα, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κάθε ανέπαφη συναλλαγή μέσω του νέου Eurobank app υποστηρίζει κανονικά και το πρόγραμμα “Επιστροφή” της τράπεζας, με την πίστωση του ποσού να γίνεται σε μία εργάσιμη ημέρα. Πλέον οι κάτοχοι Android smartphones μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο λύσεων προκειμένου να μετατρέψουν το κινητό τους σε ψηφιακό πορτοφόλι, με την πρόταση της Eurobank να έρχεται να προστεθεί σ’ αυτή της Alpha Bank.

Πηγή: insomnia.gr

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα