29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

TikTok άγγιξε τις δύο εκατομμύρια λήψεις

1 min read
tiktok one billion1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το TikTok φαίνεται να ευδοκιμεί κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας και σήμερα, η πλατφόρμα ανάλυσης Sensor Tower ανέφερε ότι η δημοφιλής υπηρεσία βίντεο μερικών δευτερολέπτων έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

Youtube shorts: Η απάντηση στο TikTok

To πρώτο τρίμηνο είχε 315 εκατομμύρια λήψεις μόνο στο App Store και στο Google Play, ενώ αυτά τα στοιχεία δεν αντιπροσωπεύουν καταστήματα εφαρμογών τρίτων που είναι δημοφιλή στην Κίνα.

Η Sensor Tower λέει ότι η Ινδία, η Κίνα και οι ΗΠΑ είναι οι χώρες που η εφαρμογή έχει τις περισσότερες λήψεις. (Αξίζει επίσης να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι λήψεις δεν υποδεικνύουν ενεργούς χρήστες.)

Ωστόσο, δεν θα ήταν έκπληξη αν το TikTok γνώριζε φέτος τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ιστορία του.

Αυτός ο εγκλεισμός των ανθρώπων στα σπίτια τους λόγω του παγκόσμιας καραντίνας, έχει αυξήσει δραματικά τη χρήση όλων των κοινωνικών δικτύων, όμως κατα περίεργο τρόπο οι διαφημίσεις σημειώνουν σημαντική πτώση, ακόμα και στο Facebook.

To Snapchat αύξησε την καθημερινή του βάση χρηστών κατά 11 εκατομμύρια άτομα αυτό το τρίμηνο, ενώ και η ανταγωνιστική πλατφόρμα Marco Polo, παρουσίασε επίσης τεράστια ανάπτυξη, με αύξηση παρακαλώ κατά 745% στις εγγραφές μόνο κατά την εβδομάδα της 30ης Μαρτίου.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα