25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Microsoft: Σχεδιάζει αναδιπλούμενο smartphone με τρεις οθόνες

1 min read
Surface Duo phone1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Ξέρουμε όλοι για το Surface Duo το νέο αναδιπλούμενο Android smartphone της Microsoft, όμως τι γίνεται με μία συσκευή που αναδιπλώνεται στα τρία;

To windowslatest εντόπισε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που   κατέθεσε η  Microsoft  που φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε μια συσκευή διπλής οθόνης που μπορεί να διπλώνει προς τα μέσα ή προς τα έξω όπως το Surface Duo και Neo, η οποία έχει και μία τρίτη οθόνη που βρίσκεται στο μεντεσέ αναδίπλωσης της συσκευής.

Three screen device 671x4201 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η τρίτη αυτή οθόνη ενδέχεται να είναι μία status bar όπου θα εμφανίζονται όλες οι ειδοποιήσεις κλήσεων ή μηνυμάτων, βασικές πληροφορίες όπως σελιδοδείκτες ενός προγράμματος περιήγησης, ειδοποιήσεις, ώρα, ισχύς μπαταρίας, προφίλ χρήστη κ.λ.π.

Ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το κινητό θα εμφανίζονται και οι ανάλογες ειδοποιήσεις, όπως για παράδειγμα, όταν η συσκευή είναι κλειστή, η τρίτη οθόνη ενδέχεται να εμφανίζει τον αριθμό των αναπάντητων κλήσεων και τα μη αναγνωσμένα μηνύματα.

Πάντως να αναφέρουμε για ακόμα μία φορά ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν προϋποθέτουν ότι θα υλοποιηθούν, απλά καταθέτονται για να κατοχυρωθεί η ιδέα από τον εκάστοτε κατασκευαστή και μετά αναλόγως των συνθηκών μπορεί να προχωρήσει και στην υλοποίηση.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα