19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google δωρίζει 800 εκατομμύρια δολάρια σε όλες τις κοινότητες που πλήττονται από τον COVID-19.

1 min read
Google Logo 2019 AM AH 2 1420x9471 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σε σχετική ο διευθύνων σύμβουλος Sundar Pichai ανακοίνωσε ότι η θυγατρική του Alphabet θα υποστηρίξει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τις κυβερνήσεις, καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με δωρεές χρημάτων αλλά και παροχή υπηρεσιών.

Η οργάνωση με έδρα την Ουάσινγκτον θα διαθέσει τα κεφάλαια σε επιχειρηματίες και ομάδες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν υποστήριξη από τον συμβατικό χρηματοπιστωτικό τομέα ποσά ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και 340 εκατομμύρια δολάρια σε πιστώσεις διαφημίσεων Google και 250 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικές εκστρατείες σχετικά με την πανδημία.

Επίσης πιστώσεις Google Cloud αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων θα πάνε προς την έρευνα COVID-19 ενώ οι οι ακαδημαϊκοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για αυτές τις επιχορηγήσεις μπορούν να το κάνουν από την πύλη Google for Education.

Ο τεχνολογικός γίγαντας υιοθέτησε τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ έχοντας ακυρώσει το I / O 2020 στο σύνολό του, ενθαρρύνοντας τους υπαλλήλους να εργάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο από το σπίτι.

[Via]

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα