Ακυρώνεται τελικά το Google I/O 2020 λόγω κοροναϊού

Ε όχι που δεν θα ακυρώνονταν….


Μετά λοιπόν από μία σειρά ακυρώσεων τεχνολογικών εκδηλώσεων,MWC 2020 F8 της Facebook, GDC 2020 , Σαλόνι αυτοκινήτου στη Γενέυη, ήρθε και η ώρα του Google I/O 2020.

Η Google σχετική της δήλωση αναφέρει :

Λόγω ανησυχιών σχετικά με την εξάπλωση του αχαρτογράφητου (σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ) πλέον κοροναϊού (COVID-19) και σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ και άλλων υγειονομικών αρχών, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε για φέτος το Google I / O το οποίο ήταν προγραμματισμένο για φέτος 12 έως τις 14 Μαΐου στο Amphitheatre Shoreline.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια θα γίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων μέχρι τις 13 Μαρτίου, ενώ οι επισκέπτες που εγγράφτηκαν φέτος αυτόματα θα έχουν κρατήσει θέση για το Google I / O 2021.

Η Google είπε επίσης ότι αναζητά άλλους τρόπους διεξαγωγής εκδηλώσεων, για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή όλοι οι προγραμματιστές και κατά πάσα πιθανότητα στα μέσα Μαρτίου, προγραμματίζει μια διαδικτυακή εκδήλωση, οι οποίες είναι τελευταία μόδα μετά την έξαρση του κοροναϊού, όπως για παράδειγμα το “Games Developer Summitν” που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο στο Σαν Φρανσίσκο, έτσι κατά πάσα θα γίνει κάτι παρόμοιο και για το Google I / O 2020.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Google.

[Via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950