19 Ιουλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

H Bitdefender προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ όλες τις εταιρικές λύσεις ασφαλείας στους οργανισμούς Υγείας

1 min read
bit defender antivirus logotip11 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η Bitdefender δεσμεύεται να βοηθήσει τους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας μια που οι επιθέσεις των Hackers έχουν τετραπλασιαστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19

Η Bitdefender, μια κορυφαία εταιρεία cybersecurity η οποία προστατεύει πάνω από 500 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει δωρεάν τις λύσεις ασφάλειας ψηφιακών δεδομένων για επιχειρήσεις σε όλους τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην παγκόσμια κινητοποίηση υποστήριξης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

techlog.gr – 5 πρακτικές συμβουλές από την ESET για ασφαλή εργασία από το σπίτι

Οργανισμοί Υγείας όλων των μεγεθών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, από μικρά οδοντιατρεία και οφθαλμολογικά κέντρα έως ιατρεία, κλινικές και μεγάλα νοσοκομεία, μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο :

www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity

και να υποβάλλουν το αίτημά τους για να αποκτήσουν δωρεάν χρήση στα προϊόντα της Bitdefender. Για τους μεγάλους οργανισμούς με αυξημένες απαιτήσεις, η Bitdefender θα προσφέρει επίσης τις επαγγελματικές της υπηρεσίες και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της όπως το Network Traffic Security Analytics.

Η τηλεμετρία της Bitdefender δείχνει ότι ο αριθμός των κακόβουλων αναφορών που σχετίζονται με το COVID-19 αυξήθηκε περισσότερο από 475% μέχρι στιγμής τον Μάρτιο. Για το επόμενο διάστημα, οι επιθέσεις αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο από πέντε φορές του συνόλου των περιστατικών του Φεβρουαρίου.

Ο μεγαλύτερος αριθμός κακόβουλων αναφορών έχει καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τουρκία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τον Καναδά, τη Ρουμανία και την Ταϊλάνδη, καθώς αυτές οι εκστρατείες κακόβουλων λογισμικών επικεντρώθηκαν στις χώρες με υψηλότερα κρούσματα θετικά στον κορωναϊό.

“Οι hacker έχουν ενεργήσει ευκαιριακά και ανήθικα, εκμεταλλευόμενοι αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας για την διασπορά κακόβουλου λογισμικού, τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού” ψαρέματος “(phishing) και την ηλεκτρονική απάτη εναντίον των οργανισμών που πλήττονται περισσότερο”, δήλωσε ο Florin Talpes, CEO της Bitdefender. «Είμαστε ευγνώμονες για το έργο των επαγγελματιών του τομέα της υγείας παγκοσμίως και επιδιώκουμε να τους υποστηρίξουμε παρέχοντας προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών των οργανισμών τους κατά τρόπο που εξασφαλίζει απρόσκοπτα το έργο τους και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στη θεραπεία των ασθενών και στην επιβράδυνση της εξάπλωσης αυτού του ιού».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Bitdefender συμμετάσχει στην παροχή βοήθειας σε κοινότητες γενικότερα. Από το 2013, η εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία συνεργάζεται με το TechSoup – ένα μη κερδοσκοπικό διεθνές δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες τεχνολογικής υποστήριξης των ΜΚΟ. Από το 2020, το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Bitdefender προσέφερε λογισμικό ασφάλειας με μηδενικό κόστος για την προστασία περισσότερων από 16.000 ΜΚΟ σε 106 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η αίτηση για πρόσβαση στις εταιρικές λύσεις της Bitdefender θα προσφέρεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αξιολογώντας τις ανάγκες των οργανισμών και διευρύνοντας την δωρεάν χρήση μέχρι και 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.bitdefender.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bitdefender.gr ή καλέστε μας στο 215-5353030 από Ελλάδα η στο 357-22008296 από Κύπρο.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα