27 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Microsoft αποκαλύπτει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox Series X

1 min read
| Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

H Microsoft μας αποκάλυψε σήμερα και επισήμως τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου  Xbox Series X και πραγματικά είναι ένα θηρίο.

Ο γίγαντας του λογισμικού αποκάλυψε ότι το νέο Xbox Series X θα χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD Zen 2 με τον κάθε πυρήνα χρονισμένο στα 3.8GHz, ενώ θα φέρει μία προσαρμοσμένη AMD RNDA 2 GPU στα 12 teraflops με 52 υπολογιστικές μονάδες με την κάθε μία χρονισμένη στα 1.825GHz και τεχνολογία κατασκευής στα 7nm ενώ θα έχει 16GB μνήμης RAM GDDR6 και προσαρμοσμένη μονάδα αποθήκευσης NVME SSD 1TB.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της αποθήκευσης μέσω καρτών επέκτασης 1TB στο πίσω μέρος της κονσόλας, με υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκους σε USB 3.2 και μονάδα Blu-ray 4K.

Η κονσόλα σύμφωνα με τη Microsoft θα υποστηρίζει 4K παιχνίδια από 60fps έως 120fps, 8K παιχνίδια στα 120fps όπως επίσης θα υποστηρίζει HDMI 2.1 καθώς και λειτουργία Auto Low Latency Mode (ALLM) και VRR.

Η Microsoft αποκάλυψε και μία ενδιαφέρουσα δυνατότητα κατά την οποία, η κονσόλα θα είναι σε θέση να εκκινήσει τον τίτλο από το σημείο που τον σταμάτησε ο χρήσης η ακόμα μετά από μία ενημέρωση ή μία επανεκκίνηση από αποτυχία του συστήματος.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα