18 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Το Xbox Series X θα έχει μια GPU 12 Teraflop

1 min read
xbox series x hardware specs revealed1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Το επικείμενο Xbox Series X της Microsoft θα είναι πραγματικά ένα θηρίο  σύμφωνα με τις διαρροές

Το πιο σημαντικό είναι ότι το Xbox Series X θα έχει μια GPU 12 Teraflops επεξεργαστικής ισχύος – αυτή είναι  διπλάσια απόδοση της GPU που βρίσκεται στο Xbox One X και οκτώ φορές εκείνη του Xbox One. Στο blogpost που περιγράφει λεπτομερώς αυτές τις αναβαθμίσεις υλικού, ο επικεφαλής της Xbox της Microsoft, Phil Spencer, γράφει:

“Το Xbox Series X κάνει το επόμενο βήμα προσφέροντας σας μεγαλύτερους και πιο εξελιγμένους κόσμους παιχνιδιών. ”

Το Xbox Series X θα διαθέτει Variable Rate Shading , το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικότερα τη GPU με τη στόχευση σημαντικών χαρακτήρων ή περιβαλλοντικών αντικειμένων, αντί να ξοδεύουν κύκλους GPU σε όλα τα μεμονωμένα pixels σε μια σκηνή.

Έτσι  “έχει σταθερούς ρυθμούς καρέ και υψηλότερη ανάλυση, χωρίς να επηρεάζει την τελική ποιότητα εικόνας”.

Θα υπάρξει επίσης υποστήριξη για hardware accelerated ray-tracing Xbox X, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να περιμένουν καλύτερα εφέ φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων των αντανακλάσεων και περισσότερων παιχνιδιών που βελτιστοποιούνται για τη χρήση αυτής της λειτουργίας.

Επιπλέον, ο Spencer αποκαλύπτει ότι το Xbox Series X θα διαθέτει αποθήκευση SSD, dynamic latency input, HDMI 2.1, and 120FPS support .

Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης αλλά αναμένουμε όπως και  Xbox να αναφερθεί σίγουρα στο E3 , οπότε μείνετε συντονισμένοι.

beebom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα