Άφαντο το Antutu από το Google Play Store

Το Antutu είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συγκριτικής αξιολόγησης για Android, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τηλεφώνων και tablet ένα εύκολο τρόπο σύγκρισης της απόδοσής τους σε όλες τις συσκευές.


Ωστόσο από ότι φαίνεται και οι τρεις εφαρμογές του Antutu έχουν αφαιρεθεί από το Play Store, ενδεχομένως ως μέρος της μεγαλύτερης καταστολής εφαρμογών της Cheetah Mobile στην οποία ανήκει και το Antutu.

Οι τρεις εφαρμογές που επηρεάζονται περιλαμβάνουν το Antutu 3DBench, το Antutu Benchmark και το AItutu Benchmark . Σύμφωνα με την υπηρεσία ανάλυσης AppBrain, η τελευταία ενημέρωση για την εφαρμογή αναφοράς AI ήταν στις 13 Φεβρουαρίου και η κανονική εφαρμογή ενημερώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς έγιναν αυτές οι αλλαγές, αν και η κανονική εφαρμογή Antutu ήταν διαθέσιμη μόλις στις 22 Φεβρουαρίου.

Το Antutu φαίνεται να ανήκει στην Cheetah Mobile.

Το AnTuTu φαίνεται να έχει λάβει γνώση αυτής απόφασης της Google, καθώς ορισμένες από τις συνδέσεις λήψης του Play Store στην ιστοσελίδα του έχουν αντικατασταθεί με απλούς συνδέσμους APK.

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για οτιδήποτε νεώτερο.

androidpolice.com

UPD 25-03-2020 20:25

Πλέον το Antutu είναι παρελθόν από το Google Play Store.

Όποιος θέλει να κατεβάσει τα APKs  μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα του Antutu

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950