29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Κοροναϊός: Ακυρώνεται η IFA Global Press Conference

1 min read
ifa global press conference cyprus 20201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η IFA Berlin 2020 αποφάσισε να ακυρώσει τη φετινή Παγκόσμια Συνέντευξη Τύπου (IFA Global Press Conference 2020).


Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κύπρο από 2 έως 5 Απριλίου 2020. Η απόφαση λήφθηκε υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κοροναϊού Covid-19 (coronavirus) μετά από διαβουλεύσεις με διάφορες αρχές δημόσιας υγείας.

#coronavirus ακύρωση εκδήλωσης

Πρόκειται για άλλη μία από τις σημαντικότερες διεθνείς επαγγελματικές εκδηλώσεις που ακυρώνεται εξαιτίας του φόβου που προκάλεσε η φονική επιδημία. Περισσότεροι από 300 διεθνείς δημοσιογράφοι από 55 χώρες θα έφταναν στην Κύπρο για την παγκόσμια συνέντευξη τύπου της IFA 2020, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο σε χώρα που επιλέγεται από τους διοργανωτές, και αποτελεί προπομπό της μεγαλύτερης ετήσιας εμπορικής έκθεσης τεχνολογίας και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη IFA Berlin, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έλαβε το digitallife.com.cy από την διοργανώτρια Αρχή της IFA Berlin 2020, μπορεί μεν να μην έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα του φονικού ιού στην Κύπρο, ωστόσο η παγκόσμια ανησυχία σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού, οι ανησυχίες για τα ταξίδια και άλλες συνθήκες καθιστούσαν αδύνατη την οργάνωση της IFA Global Press Conference, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην ακύρωση της.

Πηγή: digitallife.com.cy

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα