29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η Google επεκτείνει τα συννεφάκια (cloud) της

1 min read
google cloud regions1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Μόλις την περασμένη εβδομάδα,ανακοινώθηκε μια νέα περιοχή Google Cloud Platform στην Salt Lake City και τώρα η Google ανακοινώνει σήμερα άλλες τέσσερις περιοχές Cloud σε όλο τον κόσμο.


Έτσι πλέον οι φιλοξενούμενες υπηρεσίες θα βρίσκονται όλο και πιο κοντά στους τελικούς χρήστες προσφέροντας χαμηλούς χρόνους απόκρισης και περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση “ατυχήματος”.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Google έχει αναπτύξει 22 περιοχές cloud σε 16 χώρες και σήμερα επεκτείνεται σε νέες περιοχές όπως το Δελχί, τη Μελβούρνη και το Τορόντο και δημιουργία δεύτερου σταθμού στην Ινδία, την Αυστραλία και τον Καναδά .

Καθώς οι πελάτες μας στην Ινδία μεγαλώνουν και διαφοροποιούνται, συνεχίζουμε να προχωρούμε και να επενδύουμε στην υποδομή cloud για να βοηθήσουμε βιομηχανίες όπως το εμπόριο, την υγειονομική περίθαλψη και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, καθώς και οι οργανώσεις του δημόσιου τομέα στην Ινδία να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας

Μέσω της νέας περιοχής του Τορόντο, είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με πελάτες όπως η Hopper, η δημοφιλής εφαρμογή κρατήσεων ταξιδιών σε 120 χώρες.

Το άνοιγμα της περιοχής της Μελβούρνης ενισχύει την επένδυσή μας στην Αυστραλία και τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την επέκταση της πελατειακής μας βάσης, όλα με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο.

new google cloud regions 20201 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Εν τω μεταξύ, η περιοχή της Ντόχα είναι η “πρώτη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας της Google με μία περιοχή στη Μέση Ανατολή” καθώς η εταιρεία δεν είχε παρουσία στην περιοχή παρά μόνο το “ουσιαστικό ενδιαφέρον πολλών πελατών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική”.

Αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες  τέσσερις προσθήκες το επόμενο έτος, Τζακάρτα, το Λας Βέγκας, το Σαλτ Λέικ Σίτι, τη Σεούλ και τη Βαρσοβία.

[Via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα