29 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Nvidia ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε τώρα μία GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

1 min read
Capture 101 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Η NVIDIA εγκαινιάζει τη νέα GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition – μια GPU Limited Edition


Νωρίτερα από την κυκλοφορία της RTX 2080 Ti SUPER ή Cyberpunk 2077, η NVIDIA και το CD Projekt συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη νέα GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, μια GPU που δεν μπορείτε να αγοράσετε αλλά μπορείτε να κερδίσετε!.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα δελτίο τύπου της, η NVIDIA και το CD Projekt έχουν συνεργαστεί για να “βοηθήσουν στη διάδοση της θετικότητας” και να “ανταμείψουν τους φανατικούς gamers”.

Η NVIDIA δηλώνει ότι θα κατασκευασθούν 200 GPUs RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, ενώ καμία δεν θα διατεθεί για γενική πώληση, αντ ‘αυτού, θα διανέμονται μέσω διαγωνισμών με σκοπό να «βοηθήσουν το κοινό καλό». Η NVIDIA εκτιμά την την τιμή της συγκεκριμένης GPU LE στα $ 1,100.

Για το σκοπό αυτό, η NVIDIA φιλοξενεί επί του παρόντος ένα giveaway 77 μονάδων. Σύμφωνα με μια ανάρτηση @NVIDIAGeForce, για να είστε έτοιμοι να πάρετε μια GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition πρέπει να κάνετε τα εξής:

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό:

1. Πηγαίνετε στις επίσημες σελίδες της Nvidia στο Twitter, Instagram και στο Facebook και θα πρέπει να κάνετε ένα retweet, like ή comment στα sweepstakes posts που έχουν το hashtag: #RTXOn.

2. Αφού κάνετε reply στο σωστό post θα πρέπει μετά να κάνετε ένα tag σε έναν φίλο σας με ένα θετικό σχόλιο με το hashtag #RTXOn στο τέλος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όσες φορές θέλετε.

Όροι συμμετοχής.

notebookcheck.net

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα