Μήνυση στη CD Project SA για το Cyberpunk 2077

Σας τα λέγαμε δεν σας τα λέγαμε, αλλά τελικά από αλλού την έφαγε η CD Projekt Red αφού σύμφωνα με το Bloomberg, μια εταιρεία με την επωνυμία Rosen Law ανακοίνωσε ότι έχει μηνύσει την πρώτη για την προβληματική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.

Σύμφωνα με την αναφορά η Rosen Law υποστηρίζει ότι παραπλανήθηκε από τη διοίκηση της CDPR, αφού το Cyberpunk 2077 “ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξει ” στο PS4 και στο Xbox One λόγω “ενός τεράστιου αριθμού σφαλμάτων”.

Από ότι δείχνουν τα πράγματα αυτή η αγωγή κατά της CDPR δείχνει να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου αφού και όπως σας είχαμε πει και σύμφωνα με το The New York Times επενδυτές από την Πολωνία εξετάζουν επίσης κάτι παρόμοιo.

Μπορεί η CDPR να βγάζει συνέχεια patches αλλά η δυσφορία είναι έντονη καθώς πρόσφατα η Sony απέσυρε το παιχνίδι από το PlayStation Store, ενώ η Microsoft επέκτεινε την πολιτική επιστροφής της.

H CD Projekt Red εν τω μεταξύ υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε όποιον αγόρασε το παιχνίδι στο λιανικό εμπόριο και δεν μπορεί να επιστρέψει το αντίγραφό του.

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν και μετά την αποκάλυψη της CD Projekt Red ότι είχε πουλήσει περίπου 13 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού.

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950