Επενδυτές ετοιμάζουν αγωγές κατά της CD Projekt μετά την προβληματική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077

Αν αναρωτιόσασταν τι άλλο μπορεί να πάει στραβά στην κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 και της CD Project Red τότε ίσως είναι η ώρα να σας λυθεί η απορία.

Ακόμα και οι New York Times ασχολήθηκαν με την προβληματική κυκλοφορία του εν λόγω παιχνιδιού αφού το αποκάλεσαν ένα παιχνίδι “γεμάτο λάθη, που συμπληρώνεται από χαρακτήρες που λειτουργούν με ελάχιστη λειτουργική τεχνητή νοημοσύνη και σε μεγάλο βαθμό ασυμβίβαστο με τις παλαιότερες κονσόλες παιχνιδιών που προορίζονται να το υποστηρίξουν” και με το άρθρο να συνοψίζει την ιστορία της CD Projekt, των οκτώ ετών της διαφημιστικής εκστρατείας που προηγήθηκε την κυκλοφορία του τελευταίου παιχνιδιού και την επόμενη εβδομάδα που ακολούθησε.

Ωστόσο η κατάσταση ολοένα χειροτερεύει για την CDPR αφού δικηγόροι και οι επενδυτές από τη Βαρσοβία ετοιμάζουν αγωγή κατά της εταιρείας. Σε μία δημοσίευση του Mikołaj Orzechowski , ενός συνεργάτη της πολωνικής εταιρείας ο οποίος προφανώς είναι και επενδυτής στη CDPR, αναφέρει “αυτήν τη στιγμή αναλύουμε, μαζί με την ομάδα του δικηγορικού γραφείου, να ασκήσουμε αγωγή κατά της CDPR για κακούργημα σύμφωνα με το άρθρο 286 του Ποινικού Κώδικα. – για παραπλανητική παρουσίαση για την απόκτηση οικονομικών οφελών”

Εν τω μεταξύ, ένα δελτίο τύπου από την εταιρία Wolf Haldenstein Adler Freeman & Herz LLP της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι επίσης «ερευνά μια πιθανή αγωγή κατά της CD Projekt SA» και καλεί επενδυτές που έχουν υποστεί ζημίες να έρθουν σε επαφή.

Μάλλον θα χρειαστούν κανένα ευχέλαιο εκεί στη CDPR διότι δεν τους βλέπω καλά!

[via]

Share the load
George S. Metallidis
George S. Metallidis

Όλα ξεκίνησαν το 1988 όταν μπήκε στο σπίτι το πρώτο PC ένας 32bit 80386 με 4mb ram, CGA γραφικά σε 16colours monitor....και φυσικά λιώσιμο με το DOS game Grand Prix Circuit της Accolade

Άρθρα: 2950