25 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Η ζημιά από τις τεχνικές αστοχίες του Cyberpunk 2077 έχει κοστίσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια

1 min read
23D5827F 4D58 494D 9B80 2635F8EE8BEC1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδρυτές του CD Projekt έχασαν γύρω στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά την καταστροφική κυκλοφορία του RPG Cyberpunk 2077. 

Με την έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού γεμάτη τεχνικές ατυχίες αλλά και την έκδοση για τις κονσόλες να έχει κι αυτή τα θέματα της η φήμη της περιβόητης CD Projekt ως αξιόπιστων rockstars indie-dev αρχίζει να κατατροπώνεται!

Σε μια έκθεση του Bloomberg νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι οι μετοχές της εταιρείας έχουν σημειώσει τεράστια πτώση και πιο συγκεκριμένα ένα ποσοστό της τάξεως του 34% το οποίο αν μεταφραστεί σε νούμερα μιλάμε περί τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια συνολική απώλεια από τις τιμές των μετοχών της εταιρείας.

Η έκθεση αναφέρει ότι η τεράστια πτώση στις μετοχές είχε ως αποτέλεσμα οι ιδρυτές της εταιρείας να χάσουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια και όλα αυτά λόγω της κακής κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Ο Adam Kicinski σύμφωνα με πληροφορίες έχει χάσει το 4% του πλούτου του, ο Piotr Nielubowicz έχει χάσει 6,8%, Micha; Ο Κικίνσκι έχασε 9,9% και ο Μάρσιν Ιβίνσκι έχασε 12,8%.

Τελικά το κακό μια φορά γίνεται αφού σε λίγες μόνο μέρες, η CD Projekt έπεσε από το πιο λατρευτά στούντιο στα πιο μισητά και όπως δείχνουν τα πράγματα η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης είναι δύσκολο πράγμα που σίγουρα θα χρειαστεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.

«Μετά τις διακοπές, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε – θα κυκλοφορήσουμε δύο μεγάλα patches ξεκινώντας από το Patch # 1 τον Ιανουάριο. Αυτό θα ακολουθήσει το Patch # 2 τον Φεβρουάριο », έγραψε η CD Projekt στο Twitter. «Μαζί αυτά θα διορθώσουν τα πιο εμφανή προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στις κονσόλες τελευταίας γενιάς»

Όσον αφορά τις επιστροφές χρημάτων υπάρχουν πολλές αναφορές για παίκτες που έχουν προσπαθήσει κάτι τέτοιο χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

[via]

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα