19 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Samsung: Galaxy Fold 2 ή Galaxy Z Fold; ιδού η απορία

1 min read
Galaxy Fold1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Είδαν πολλά τα ματάκια τις τελευταίες ημέρες από τη Samsung και από το νέο αναδιπλούμενο κινητό της, τύπου clamshell  το Galaxy Z Flip και τώρα ίσως ήρθε η ώρα του πολυαναμενόμενου πλέον Galaxy Fold 2.


Το Κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ajunews και ο ιδρυτής της Display Supply Chains Consultants (DSCC), Ross Young, ανέφεραν και οι δύο ότι ο Κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy Fold 2 με την κωδική ονομασία του έργο Champ φέτος τον Ιούλιο.

Η νέα συσκευή θα έχει μια τεράστια οθόνη 7.7 ιντσών πλήρως ξεδιπλωμένη και εικάζεται ότι θα ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη (under diplay).

Πέρυσι, η Oppo και η Xiaomi παρουσίασαν τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά με επιφυλάξεις, καθώς η Xiaomi αργότερα διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν ήταν έτοιμη για μαζική παραγωγή.

 

Εντάξει θα μου πείτε ωραία όλα αυτά, αλλά τι γίνεται με τη στοιβαρότητα και την ανθεκτικότητα της συσκευής.  Πως επιτέλους μπορεί να εξασφαλιστεί ο τελικός πελάτης ότι τα κινητά με τα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, που καλείται να καταβάλει για να τα αποκτήσει, μπορούν του εξασφαλίσουν και την αντοχή στη χρήση, γιατί ας μην ξεχνάμε λόγω του ότι τα συγκεκριμένα κινητά έχουν κινούμενα μηχανικά μέρη είναι και πιο ευπαθή,

Ας μη ξεχνάμε το περιβόητο Motorola Razr αλλά και το Galaxy Z Flip τα οποία και τα δύο τελικά απλά δεν τα κατάφεραν και η οθόνη τους αποδείχτηκε τόσο εύθραυστη που ακόμα και με το νύχι του μπορεί να αφήσει κάποιος σημάδι.

Μια έκθεση από το Bloomberg που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι η Samsung σκοπεύει να εμμείνει κυρίως στο σχεδιασμό του “Galaxy Z” για τις πτυσσόμενες συσκευές της, τύπου clamshell και ως εκ τούτου υπάρχει και μία πιθανότητα το Fold 2 να ονομαστεί τελικά Galaxy Z Fold.

tnw

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα