20 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Αληθινές εικόνες του Xbox Series X εμφανίστηκαν στο Twitter

1 min read
Series X Featured 796x4171 1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αποκλειστικές πραγματικές εικόνες ενός prototype Xbox Series X φαίνεται να έχουν διαρρεύσει στο twitter


Οι εικόνες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Neogaf και αργότερα εμφανίστηκαν στο Twitter. Δείχνουν το μπροστινό και το πίσω μέρος ενός μαύρου ορθογωνίου κουτιού που είναι, ναι η νέα παιχνιδοκονσόλα της Microsoft το νέο Xbox Series X.

Συνήθως οι διαρροές δεν είναι και τόσο εντυπωσιακές και πολλές φορές κάποιες από αυτές δεν ανταποκρίνονται και με την πραγματικότητα, αλλά αυτές σίγουρα είναι αληθινές και επιβεβαιώνονται τόσο από την αναφορά του Brad Sams στο Thurrott,όσο και του Gizmodo.

Από ό, τι μπορούμε να δούμε, η κονσόλα έχει εξαερισμούς σε κάθε πλευρά.

Στο πίσω μέρος έχει μια θύρα HDMI, δύο USB, μία θύρα Ethernet, τροφοδοσία και ήχο και μια μυστήρια ορθογώνια υποδοχή χωρίς ετικέτα.

Το μπροστινό μέρος διαθέτει επίσης μία θύρα USB και μια μονάδα δίσκου.

Η κονσόλα που βλέπουμε είναι ένα “prototype” όπως φαίνεται δίπλα στο barcode ωστόσο ο σχεδιασμός δεν πρέπει να απέχει και πολύ από τον τελικό που αναμένεται να δούμε στο τέλος του έτους ή ακόμα και νωρίτερα στην Ε3 2020 όπου θα συμμετέχει κανονικά η Microsoft.

Σύμφωνα με αναφορές το νέο Xbox Series X θα είναι με βάση την αρχιτεκτονική Zen 2 / Navi, και 4 φορές ισχυρότερο από το τρέχον Xbox One X, θα διαθέτει μνήμη GDDR6, θα υποστηρίζει 120fps, variable refresh rate, real-time ray-tracing και SSD επόμενης γενιάς και πολλά άλλα καλούδια. Η επερχόμενη κονσόλα θα μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο SSD ως εικονική μνήμη RAM.

Άντε να δούμε και το Playstation 5 στην επίσημη παρουσίαση της Sony στο Playstation Μeeting στις 05/02.

Απολαύστε παρακάτω ένα concept video από το LetsGoDIGITAL

thenextweb

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα