24 Απριλίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Τα καλύτερα παιχνίδια Android που μπορείτε παίξετε φέτος

1 min read
best android games hero1 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα νέα διαθέσιμα παιχνίδια στο Google Play Store, ήρθατε στο σωστό site τεχνολογίας.


Είτε είστε νέος στο Android και χρειάζεστε μερικά  νέα παιχνίδια για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη βιβλιοθήκη σας στο Google Play ή απλά αναζητάτε τα πιο cool παιχνίδια που αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας, αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια Android που μπορείτε να βρείτε τώρα .

Call of Duty Mobile

Υπήρξε ένας βομβαρδισμός διαφημίσεων για το Call of Duty Mobile καθ ‘όλη τη διάρκεια της beta έκδοσης αλλά και πριν της παγκόσμιας κυκλοφορίας του και πραγματικά άξιζε τον κόπο.

Προς τιμήν της Activision και των TiMi Studios (θυγατρική της Tencent Games) το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και επιλέχθηκε σωστά ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια smartphones που κυκλοφόρησε το 2019 – και συνεχίζει να βελτιώνεται το 2020. Στην τελευταία ενημέρωση, προσφέρει μια εξαιρετική νέα Royale μάχη 20 vs 20  που ονομάζεται Warfare.

Ένα mobile shooter game που μαζί με το PUBG πραγματικά αποτελούν ίσως τα καλύτερα games για το 2019. Το CoD Mobile χρησιμοποιεί τους εικονικούς χάρτες πολλών παικτών από το franchise Call of Duty και πραγματικά κάνει μια σπουδαία δουλειά.

Vectronom

Το Vectronom είναι στην κατηγορία παιχνιδιού που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία που συγχωνεύει το επίπεδο σχεδιασμού και τη μουσική για να δημιουργήσει μία ψυχεδελική εμπειρία δεδομένου ότι τα χρώματα που αναβοσβήνουν και το ηλεκτρονικό soundtrack είναι σχεδιασμένα για να σας εισάγουν σε ένα από τα καλύτερα puzzle games.

Κάθε επίπεδο αλλάζει στο ρυθμό της μουσικής, και το παιχνίδι σας βαθμολογεί πόσο καλά ή κίνηση του κύβου σας ακολουθεί το ρυθμό. Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει στο Steam και sτο Nintendo Switch και χωρίς αμφιβολία μπορεί να παιχτεί πολύ καλύτερα με ένα πληκτρολόγιο ή ελεγκτή D-pad, αλλά και με τα χειριστήρια της οθόνης παίζεται άνετα.

Καθώς προχωράτε μέσα από το παιχνίδι, θα αντιμετωπίσετε την πολυπλοκότητα των επιπέδων . Υπάρχουν επί του παρόντος 31 διαθέσιμα επίπεδα και το καθένα με το δικό του τρόπο σας καθηλώνει.

Ελπίζουμε οι προγραμματιστές πίσω από το παιχνίδι να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το περιεχόμενο του παιχνιδιού, λαμβάνοντας υπόψη τους και  τη μουσική που μπορούν υποβάλλουν οι χρήστες και σχεδιάζοντας νέα επίπεδα γύρω από αυτά τα κομμάτια.

Το παιχνίδι σας ενθαρρύνει επίσης να ξαναεπιστρέψετε στα επίπεδα που παίξατε και να προσπαθήσετε να τα νικήσετε καθαρά σε μια προσπάθεια ή καλύτερα να συγχρονίσετε τις κινήσεις σας με το ρυθμό της μουσικής, το οποίο είναι μία συναρπαστική εμπειρία.

Stardew Valley

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ Stardew Valley, είναι βασικά ένας εξομοιωτής γεωργίας που είναι χτισμένος πάνω σε ένα ισχυρό RPG ανοιχτού τύπου 16 bit που σας επιτρέπει να παίξετε και να αναπτύξετε τον χαρακτήρα και το αγρόκτημα σας όπως εσείς επιλέγετε. Η ιστορία ξεκινάει με την άφιξη του χαρακτήρα σας στο Pelican Town, όπου αποφασίσατε να αναλάβετε το απλό οικογενειακό αγρόκτημα του παππού σας.

Μπορείτε να εστιάσετε στην οικοδόμηση της φάρμας σας, ή να διαχειριστείτε τις καλλιέργειες και τους πόρους σας, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον για παίκτες που ήταν κολλημένοι με το περιβόητο Farmville της Zynga στο facebook.

Μεταξύ της καλλιέργειας της γης σας άλλα και όλων των αγροτικών δραστηριοτήτων σας, μπορείτε να εργαστείτε για να βελτιώσετε τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας με διαφορετικά εργαλεία.

Μπορείτε ακόμα να ψαρέψετε, ή να καλλιεργήσετε τη γη σας, ή ακόμα να πάτε στην πόλη και να αφήσετε το χωριό και να “χτίσετε” εκεί το βιος σας.

Ακόμα μπορείτε να αναπτύξετε σχέσεις με τους άλλους πολίτες (αλλά και αν το επιθυμείτε να παντρευτείτε).

Τέλος μπορείτε να το γυρίσετε και σε RPG με πλήρεις αποστολές και μάχες σώμα με σώμα με τέρατα αλλά και μολυσμένα ορυχεία για να εξερευνήσετε.

Androidcentral

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα