28 Μαρτίου 2024

Techlog.gr

Χρήσιμα νέα τεχνολογίας

Playstation 5: Επίσημη παρουσίαση στις 05 Φεβρουαρίου στο PlayStation Meeting

1 min read
PlayStation 51 | Techlog.gr - Χρήσιμα νέα τεχνολογίας
0
(0)

Loading

Όλοι οι απανταχού funs είναι επί ποδός αφού πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του PlayStation 5.


 Πριν από λίγες μέρες, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι το επίσημο σύνθημα του PS5 θα είναι “Ήρθε η ώρα να παίξουμε – It’s time to play” καθώς το επίσημο Twitter του PlayStation Europe έχει ενημερώσει την κατάστασή του σε αυτό το μότο.

Ωστόσο η ίδια πηγή που αποκάλυψε το σύνθημα αποκάλυψε ότι το PlayStation 5 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Φεβρουαρίου στο PlayStation Meeting, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Sony στη Νέα Υόρκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PlayStation Meeting είναι μια εκδήλωση της Sony για την προβολή σημαντικών προϊόντων του PlayStation. Το PS4 κυκλοφόρησε επίσης σε αυτή την εκδήλωση.

PlayStation 5

Στην εκδήλωση αναμένεται  να αποκαλυφθεί επιτέλους και ο σχεδιασμός της κονσόλας, το χειριστήριο, οι προδιαγραφές και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Γνωρίζουμε ήδη ότι το PS5 θα είναι συμβατό με όλα τα PS4 παιχνίδια. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, η πηγή δήλωσε ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Οκτώβριο του 2020 με τιμή στα $ 499. Από πλευράς χαρακτηριστικών, οι προδιαγραφές PS5 είναι σχεδόν ισοδύναμες με το Xbox X Series. Επιπλέον τα πρώτα αποκλειστικά παιχνίδια του PS5 θα είναι τα “Dark Soul: Remastered”, “Godfall“, “Fallen God” και άλλα.

Όσον αφορά το σχεδιασμό του, μερικά σκίτσα του επερχόμενου PS5 μας δίνουν μια ένδειξη πως θα μοιάζει αυτή η κονσόλα παιχνιδιών. Τα σκίτσα προέρχονται από πρόσφατη κατάθεση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Sony. Παρόλο που η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν επιβεβαιώνεται, το σκίτσο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

gizchina

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

About The Author

Δείτε ακομα